Libnet.ro
UNICEF

09:45

Digi 24: Primele imagini cu soferul camionului in care au fost descoperite 39 de cadavre. Ce posta pe Facebook

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Primele imagini cu soferul camionului in care au fost descoperite 39 de cadavre. Ce posta pe Facebook

Politia il interogheaza in continuare pe soferul camionului in care au fost gasite cele 39 de cadavre. Mo Robinson, 25 de ani, din Portadown, Armagh, Irlanda de Nord, a fost arestat sub suspiciunea de crima, miercuri, de Politia din Essex. continuă pe Hotnews

VIDEO Marea Britanie. Traseul camionului frigorific in care au fost descoperite 39 de cadavre. Cine e soferul

Politia britanica a declarat ca remorca in care s-au gait cele 39 de corpuri in sudul Angliei a sosit in Marea Britanie din Zeebrugge, Belgia.

Primele imagini cu camionul mortii. 39 de cadavre au fost descoperite de anchetatori. Soferul a fost arestat

Cadavrele a 39 de persoane au fost descoperite in noaptea de marti spre miercuri intr-un camion la un complex industrial la est de Londra, in Essex, iar politia a anuntat arestarea unui barbat sub suspiciunea de.

Digi 24: Cum reactioneaza parlamentarii care au votat eliberarea criminalilor, cand vad fotografiile victimelor

La doi ani, dupa ce 21. 000 de detinuti au fost eliberati din inchisori inainte de termen prin celebra lege a recursului compensatoriu, Digi24 ii pune fata in fata pe parlamentarii care au votat cu victimele celor eliberati.

Primele imagini si detalii oficiale referitoare la noua generatie Honda Jazz: modelul de clasa mica va fi disponibil exclusiv cu un sistem hibrid de propulsie

Honda a publicat o serie de imagini si detalii referitoare la noua generatie Jazz. Modelul de clasa mica va fi disponibil in Europa doar cu un sistem hibrid de propulsie alcatuit dintr-un propulsor pe benzina, un motor electric si un motorgenerator.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2939 seconds )