Libnet.ro
UNICEF

21:30

Digi 24: Singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus: Suntem linistiti si curati

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus: Suntem linistiti si curati

Deniz Turkbay, un vanzator de produse pentru igiena sustine ca natura linistita si curata a muntenegrenilor a facut ca tara sa fie ferita pana acum de coronavirus. continuă pe Hotnews

Aceasta este SINGURA tara din Europa care NU a fost afectata de CORONAVIRUS! Ce masuri au luat autoritatile ca sa se fereasca de virus

Coronavirusul a ajuns in multe locuri din lume, dar iata ca singura tara din Europa in care virusul COVID-19 nu a ajuns este MUNTENEGRU! in aceasta tara locuiesc putin peste 600. 000 de oameni si, pana ac.

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Spania raporteaza circa 2.000 de cazuri noi de infectare si 100 de decese in ultimele 24 de ore

Circa 2. 000 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus si 100 de decese provocate de Covid-19 au fost inregistrate in ultimele 24 de ore in Spania, cea mai afectata tara din Europa dupa Italia, au declarat autoritatile.

Asociatia Distribuitorilor de Medicamente se aliniaza normelor CE si face apel la solidaritate si la deblocarea liberei circulatii a marfurilor in UE

In contextul crizei generate de COVID-19, Romania este singura tara din Europa care a adoptat masura de interzicere a distributiei in afara Romaniei in UE si in afara UE) a tuturor medicamentelor autorizate din Canamed, incalcand astfel deciziile Comisie Europene privind evitarea blocajelor Pietei Unice.

Ford suspenda temporar productia la toate fabricile sale din Europa, ca raspuns la raspandirea coronavirusului

Incepand de joi, 19 martie, Ford suspenda activitatea la unitatile de productie din Europa, inclusiv la Craiova. Este de asteptat ca suspendarea temporara a productiei sa dureze cateva saptamani, in functie de evolutia acestei pandemii, de restrictiile impuse la nivel national, de constrangerile legate de lucrul cu furnizorii, dar si de nevoile de stoc ale dealerilor. Pe durata opririi temporare a productiei, angajatii Ford Craiova se vor afla in somaj tehnic si beneficiaza de o indemnizatie de 78% din salariul de baza, precum si de celelalte drepturi prevazute de lege pentru astfel de situatii.

CORONAVIRUS |Volkswagen inchide fabricile din Europa si redeschide 31 de unitati din China

Grupul auto Volkswagen va suspenda productia in fabricile din Europa din cauza epidemiei de COVID-19, iar majoritatea unitatilor in cauza isi vor inchide portile vineri, potrivit Reuters. Productia va.

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Digi 24: Care e situatia in Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, dupa doua luni de la inchiderea totala

Wuhan, o metropola de 11 milioane de oameni, este un oras inchis inca din 23 ianuarie si este considerat a fi epicentrul pandemiei de coronavirus.

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

BURSELE LUMII Scaderi masive pe pietele din Europa si SUA

Europa, la cel mai redus nivel de dupa 2012 * Pierderi majore in sectorul transportului aerian * in SUA, declin de circa 10% in prima ora de tranzactionare Bursele europene au scazut puternic ieri, pe fondul extinderii pandemiei de coronavirus, atingand nivelul minim din 2012 pana in prezent. Masurile de politica monetara adoptate duminica de bancile centrale din lume nu au reusit sa calmeze temerile legate de un soc economic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )