Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24: Alegatorii din Dijon au ramas fara cuvinte cand au vazut cum s-au imbracat membrii sectiei de votare

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Alegatorii din Dijon au ramas fara cuvinte cand au vazut cum s-au imbracat membrii sectiei de votare

Felul in care s-au imbracat membrii sectiei de votare din Dijon i-au lasat fara cuvinte pe alegatorii care au venit sa voteze la alegerile prezidentiale 2019. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte (FOTO)

Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte si muti de uimire, dar si de admiratie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Membrii sectiei de votare din Dijon, Franta, au marcat ZIUA VOTULUI intr-un mod INEDIT (FOTO)

Membrii sectiei de votare din Dijon, Franta, au ales sa poarte, duminica, in ziua votului, costume populare. GALERIE FOTO intrebati de ce au ales aceasta tinuta, ei au declarat ca sunt romani, iar.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Doua sectii de votare din Gorj au ramas fara energie electrica. Procesul de vot nu a fost intrerupt

Doua sectii de votare din judetul Gorj au ramas, duminica seara, fara energie electrica, insa procesul de vot nu a fost intrerupt, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al BEJ, Corina.

Creatura stranie surprinsa pe un lac. Are chip de om, nas, gura si ochi si corp de peste. Martorii au ramas fara cuvinte

O creatura bizara a fost surprinsa intr-un lac din China. Martorii au ramas fara cuvinte, spunand ca nu au mai vazut niciodata asa ceva. E vorba de un peste care avea chipul asemanator cu cel al.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce trebuie sa stie toti alegatorii din Romania

Alegatorii care nu stiu de ce sectie apartin, pot afla acest lucru de pe site-ul www. RegistrulElectoral. ro. Trebuie sa introduca CNP-ul, numele de familie si un cod de verificare afis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alegatorii din mai multe localitati din Delta Dunarii merg la vot cu barca

Tulcenii din unele localitati din Delta Dunarii trebuie sa treaca Dunarea cu barca pentru a ajunge duminica la sectiile de votare. Este cazul persoanelor din suburbia Tudor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )