Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24: CTP, despre lista de candidati a PSD: Doamna Firea vrea votul unor cetateni din Tampitopole

Hotnews Hotnews,
 Digi24: CTP, despre lista de candidati a PSD: Doamna Firea vrea votul unor cetateni din Tampitopole

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit, miercuri dimineata, la Digi24 despre batalia pentru Primaria Capitalei. continuă pe Hotnews

Cum comenteaza CTP lista de candidati a PSD: reprezinta Balul Vampirilor, oameni expirati in domeniile lor de activitate

Miercuri dimineata, Cristian Tudor Popescu a fost invitat la Digi24 pentru a vorbi despre lupta pentru primaria Capitalei si candidatii trimisi in joc de fiecare partid.

Gabriela Firea, reactie transanta. Ce spune despre lista pentru Consiliul General

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declrat azi, intrebata despre propunerile PSD pentru Consiliul General, printre care si fostul premier, Petre Roman, si fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ca si daca ar fi propus bebelusi pe lista, adversarii politici ar fi avut ceva de reprosat. Ce reactie transanta a avut .

Ce spune Firea despre lista PSD la Consiliul General: Uitati-va la listele celorlalte partide. Si daca as fi pus bebelusi de la Maternitatea Giulesti adversarii ar fi spus ca plang prea tare

Gabriela Firea a declarat miercuri ca s-a consultat cu colegii din Bucuresti in ceea ce priveste lista pentru Consiliul General. Firea spune ca organizatiile partidului au avut mana libera de la Marcel Ciolacu sa decida in aceasta privinta, iar adversarii sai cu siguranta ar fi avut ceva de reprosat si daca ar fi propus bebelusi de la Maternitatea Giulesti.

PSD a depus lista candidatilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti: Cine deschide lista alaturi de Gabriela Firea (VIDEO)

PSD a depus, luni, lista candidati pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei si candidat pentru un nou mandat de edil al Bucurestiului, si-a prezentat.

NICUSOR DAN: Primarul PSD Gabriela Firea a dovedit, prin numele propuse pentru Consiliul General, ca nu e capabila sa-i inteleaga si sa-i respecte pe bucuresteni

Candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan a afirmat ca primarul general Gabriela Firea si PSD nu stiu sa ii inteleaga si sa ii respecte pe bucuresteni, prin numele pe care le propun pentru Consiliului General al Municipiului Bucuresti. El precizeaza ca pe lista de candidati la CGMB din partea PSD figureaza persoane cu probleme penale sau fosti reprezentanti ai cluburilor Securitatii si Militiei. Acesta se intreaba cu ce sa ajute Petre Roman Bucurestiului, sa planteze iar panselute in Piata Universitatii sau Dumitru Dragomir sa ii invete pe cei din primarie sa organizeze licitatii si sa ofere un model ceausist de dezvoltare urbana, conform news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )