Libnet.ro
UNICEF

13:45

Digi24: Teodor Melescanu il critica pe Tariceanu. Cum a aflat senatorul ALDE de sprijinirea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Teodor Melescanu il critica pe Tariceanu. Cum a aflat senatorul ALDE de sprijinirea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Teodor Melescanu l-a criticat pe Calin Popescu Tariceanu pentru faptul ca partidul nu a fost consultat, in prima faza, in ceea ce priveste sustinerea lui Mircea Diaconu, alaturi de Pro Romania, la alegerile prezidentiale. continuă pe Hotnews

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu: incercarile PSD de racolare se inscriu in linia unui razboi impotriva ALDE

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo functie de la PSD. Candidatul ALDE pentru acest post este senatorul Ion Popa.

Teodor Melescanu nu-si retrage candidatura pentru sefia Senatului, in ciuda cererii lui Tariceanu: Sper sa am numarul de voturi necesare

Senatorul Teodor Melescanu a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect. Nu,.

Calin Popescu Tariceanu rabufneste: Teodor Melescanu este o problema nesemnificativa. Guvernarea este istovita

Calin Popescu Tariceanu il numeste pe Teodor Melescanu o problema politica nesemnificativa si sustine ca s-a gasit solutia pentru ca grupul ALDE sa functioneze chiar si daca Teodor Melescanu ar.

Teodor Melescanu, propunere pentru Calin Popescu Tariceanu: Parlamentarii ALDE sunt foarte interesati

Teodor Melescanu a mers marti in plenul Senatului, unde s-a asezat in banca celor din PSD. De altfel, Teodor Melescanua explicat ca ar exista o solutie de compromis, daca si cei din ALDE vor.

Calin Popescu Tariceanu ii cere lui Teodor Melescanu sa-si retraga candidatura pentru sefia Senatului

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a cerut lui Teodor Melescanu sa-si retragacandidatura pentru sefia Senatului, dupa ce PSD a anuntat ca il va sustine pentru aceasta.

TEODOR MELESCANU: O foarte simpla solutie ar fi sa ma suspend pentru sase luni

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al grupului si sa ramana in continuare afiliat acestuia, putand astfel sa ramana si candidat sustinut de PSD pentru sefia camerei superioare.

Teodor Melescanu: Eu doresc consolidarea si succesul ALDE. De aceea am acceptat propunerea de a candida la presedintia Senatului

Senatorul Teodor Melescanu a explicat la Antena 3 de ce a acceptat propunerea de a candida la presedintia Senatului. Eu sunt membru ALDE si doresc sa raman membru ALDE. De peste 15 ani am fost.

Teodor Melescanu este dispus sa se suspende sase luni din ALDE, dar sa ramana afiliat grupului senatorial

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului.

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo.

Teodor Melescanu a acceptat candidatura propusa de PSD: Voi fi presedinte al Senatului impartial cu toata lumea Ce spune fostul ministru despre ALDE (VIDEO)

Senatorul Teodor Melescanu a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect. Nu, eu am.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )