Libnet.ro
UNICEF

00:07

DigiSport: S-a aflat care este pensia lui Ilie Nastase de la statul roman! Cati bani incaseaza fostul mare sportiv

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: S-a aflat care este pensia lui Ilie Nastase de la statul roman! Cati bani incaseaza fostul mare sportiv

Ilie Nastase 73 de ani), un fan al celor de la FCSB, primeste lunar o pensie din partea statului roman. Dezvaluirea a fost facuta zilele acestea si surprinde la prima vedere. Astfel, fostul mare sportiv mondial este remunerat luna de luna cu suma de 1445 de lei. continuă pe Hotnews

Lamborghini Urus de 325.000 de euro, facut praf in Ferentari. S-a aflat cine este proprietarul

Un accident de circulatie infiorator i-a luat prins surprindere pe agentii de la Rutiera, din Capitala, care au intervenit de urgenta la locul faptei. in carambol a fost implicat un model de Lamborghini Urus, iar totul s-a petrecut in noapte de marti spre miercuri. De curand s-a aflat si cine este proprietarul SUV-ului de 325.

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale! Care este legatura cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este noul lider PSD, dupa ce Viorica Dancila a demisionat, in noaptea de marti spre miercuri, de la conducerea partidului. Presedintele interimar a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale. Ciolacu, legatura cu Liviu Dragnea. Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penal Marcel Ciolacu 51 de ani) este presedinte .

Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

UPDATE 12:30 Pana la aceasta ora, luni, datele facute publice de AEP Autoritatea Electorala Permanenta) au aratat ca au existat tari in care candidatul PSD, Viorica Dancila, nu a fost votata de niciun singur alegator, in turul al doilea al prezidentialelor. Mai exact, e vorba despre tarile Pakistan si Turkmenistan, acolo unde contracandidata lui .

Reactia Simonei Halep dupa ce presa a scris ca s-a logodit! Care este adevarul?

Presa a vuit in ultimele zile cu privire la faptul ca Simona Halep s-ar fi logodit in mare secret cu iubitul ei. Iata insa ce spune celebra tenismena despre acest lucru! Este sau nu adevarat? .

Exit Poll. Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 s-au incheiat cu brio, in urma cu o seara, pentru ca duminica alegatorii romani au putut merge sa puna stampila pe buletinul de vot, in cadrul celui de-al doilea scrutin electoral. Sectiile de votare, din tara si din strainatate, s-au inchis la ora 21:00, iar in urma cu putin timp a .

Drama tinerei care este alergica la apa. Nu are voie sa planga, ori sa transpire. Pana si apa de baut ii face rau. Nimeni nu stie cum sa o ajute!

Tessa are 21 de ani si traieste o adevarata drama. Tanara nu poate duce o viata obisnuita, precum prietenele sale, deoarece este alergica la ceva ce pare de neimaginat: apa. Tessa povesteste ca de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )