Libnet.ro
UNICEF

08:45

Drama tinerei care este alergica la apa. Nu are voie sa planga, ori sa transpire. Pana si apa de baut ii face rau. Nimeni nu stie cum sa o ajute!

Antena3 Antena3,
Drama tinerei care este alergica la apa. Nu are voie sa planga, ori sa transpire. Pana si apa de baut ii face rau. Nimeni nu stie cum sa o ajute!

Tessa are 21 de ani si traieste o adevarata drama. Tanara nu poate duce o viata obisnuita, precum prietenele sale, deoarece este alergica la ceva ce pare de neimaginat: apa. Tessa povesteste ca de. continuă pe Antena3

Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

UPDATE 12:30 Pana la aceasta ora, luni, datele facute publice de AEP Autoritatea Electorala Permanenta) au aratat ca au existat tari in care candidatul PSD, Viorica Dancila, nu a fost votata de niciun singur alegator, in turul al doilea al prezidentialelor. Mai exact, e vorba despre tarile Pakistan si Turkmenistan, acolo unde contracandidata lui .

Reactia Simonei Halep dupa ce presa a scris ca s-a logodit! Care este adevarul?

Presa a vuit in ultimele zile cu privire la faptul ca Simona Halep s-ar fi logodit in mare secret cu iubitul ei. Iata insa ce spune celebra tenismena despre acest lucru! Este sau nu adevarat? .

Exit Poll. Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 s-au incheiat cu brio, in urma cu o seara, pentru ca duminica alegatorii romani au putut merge sa puna stampila pe buletinul de vot, in cadrul celui de-al doilea scrutin electoral. Sectiile de votare, din tara si din strainatate, s-au inchis la ora 21:00, iar in urma cu putin timp a .

Ce a aparut la mormantul lui Mihai Constantinescu, la nici o luna dupa ce a murit. Mesajul tulburator care i-a facut sa planga pe fani

Mihai Constantinescu s-a stins cu mai putin de o luna de zile in urma, fiind condus pe ultimul drum pe 31 octombrie 2019. La inmormantare au participat foarte multi fani ai acestuia, dar si colegi de breasla, din industria muzicala. Mai mult, artistului i-a fost aproape pana in ultima clipa si cea de-a doua sotie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )