Libnet.ro
UNICEF

23:00

DigiSport: Veste mare primita de Simona Halep, inainte de semifinale. Dezvaluirea Barbarei Schett

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Veste mare primita de Simona Halep, inainte de semifinale. Dezvaluirea Barbarei Schett

Simona Halep pare a avea un avantaj enorm in perspectiva semifinalei cu Elina Svitolina. Ucraineanca a inceput turneul departe de forma fizica optima. Desi si-a revenit intre timp, o eventuala confruntare foarte fizica ar fi un mare castig pentru campioana noastra. continuă pe Hotnews

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

LIVE Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Totul despre confruntarea cu Elina Svitolina

Simona Halep evolueaza, joi, pentru a doua oara in cariera in semifinalele de la Wimbledon. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 15:00.

Simona Halep in semifinale la Wimbledon! Si-a egalat cea mai buna performanta a carierei

Dupa o revenire senzationala de acum marca inregistrata, Simona Halep a obtinut, marti, calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon.

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Wimbledon (7-6(4), 6-1 cu Shuai Zhang) Victoria jocului inteligent

Condusa cu 4-1 si nevoita sa salveze patru mingi de break, Simona Halep a reusit sa isi dea un restart si sa schimbe partitura tactica: a variat, a avut adancime in executii, a plimbat-o pe Shuai Zhang dintr-o parte in alta, iar revenirea a fost completa. De la 1-4, Halep a castigat mansa cu 7-64), in timp ce al doilea set a fost o demonstratie de tenis 6-1). Simona ajunge, dupa o pauza de cinci ani, in semifinale la Wimbledon, faza a Grand Slam-ului unde va da peste Elina Svitolina 8).

Simona Halep, despre meciul din semifinale: E o provocare mare pentru mine, dar il voi trata ca pe unul normal

Simona Halep a facut senzatie si la conferinta de presa de dupa partida din sferturile Grand Slam-ului de la Wimbledon. A venit destinsa la discutia cu jurnalistii, iar la intrebarea unui om de presa si-a permis si o mica gluma.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon. VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang cu 7-6 7-4),.

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

Simona Halep isi cunoaste adversara din semifinale

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc pentru un loc in finala de la Wimbledon.

WIMBLEDON: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe chinezo.

Simona Halep, victorie de poveste, in sferturi, la Wimbledon! A trecut prin Iad cu Zhang, dar finalul a propulsat-o in varf

Live Stream Online Simona Halep Shuai Zhang. Urmareste meciul dintre jucatoarea noastra si chinezoaica, la turneul Wimbledon 2019. Partida va fi difuzata pe Eurosport, incepand cu ora 15:00. Este meciul din sferturile de finala, iar daca va castiga, Halep se va califica in semifinale, unde o asteapta, insa, alte provocari. Deocamdata, chinezoaica e cea .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )