Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep, despre meciul din semifinale: E o provocare mare pentru mine, dar il voi trata ca pe unul normal

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, despre meciul din semifinale: E o provocare mare pentru mine, dar il voi trata ca pe unul normal

Simona Halep a facut senzatie si la conferinta de presa de dupa partida din sferturile Grand Slam-ului de la Wimbledon. A venit destinsa la discutia cu jurnalistii, iar la intrebarea unui om de presa si-a permis si o mica gluma. continuă pe Hotnews

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Shuai Zhang din sferturi, la Wimbledon 2019

Simona Halep- Shuai Zhang, in sferturi la Wimbleddon. Campioana noastra a reusit o noua performanta importanta, calificarea in sfert de finala, acolo unde a mai ajuns in anul 2016 si 2017. Cine transmite meciul de azi, 9 iulie? Cine transmite meciul dintre Halep si Zhang? Simona Halep a invins-o pe Cori Gauff in doua seturi .

Gheorghe Hagi: Simona Halep doar se antreneaza pana in semifinale

Simona Halep 7 WTA) a obtinut, vineri, calificarea in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, iar Gheorghe Hagi 54 de ani) a laudat prestatiile fostului lider mondial.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon. VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Zhang cu 7-6 7-4),.

Cori Gauff nu se teme de intalnirea cu Simona Halep: O sa pregatesc meciul la fel cum fac cu orice alta partida

Noua senzatie a tenisului feminin, Cori Gauff, in varsta de 15 ani, a vorbit despre meciul cu Simona Halep din optimile de finala de la Wimbledon.

WIMBLEDON: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe chinezo.

Un singur lucru a nemultumit-o pe Simona Halep in meciul cu Azarenka: Sper sa o fac mai bine in turul urmator

Simona Halep va juca in optimi la Wimbledon, dupa ce a trecut in turul III de bielorusa Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1.

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare totala pentru Simona

Romanca Simona Halep o are ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe tanara.

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare uriasa pentru Simona

Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe.

Simona Halep, victorie de poveste, in sferturi, la Wimbledon! A trecut prin Iad cu Zhang, dar finalul a propulsat-o in varf

Live Stream Online Simona Halep Shuai Zhang. Urmareste meciul dintre jucatoarea noastra si chinezoaica, la turneul Wimbledon 2019. Partida va fi difuzata pe Eurosport, incepand cu ora 15:00. Este meciul din sferturile de finala, iar daca va castiga, Halep se va califica in semifinale, unde o asteapta, insa, alte provocari. Deocamdata, chinezoaica e cea .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Prima reactie dupa ce si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe chinezoaica Shuai Zhang, cu scorul de 7-6, 6-1. Numarul 7 mondial va juca joi, 11 iulie 2019, impotriva ucrainencei Elina Svitolina locul 8 WTA). Dupa ce si-a aflat adversara, Simona a declarat ca se asteapta la un meci greu. Simona .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )