Libnet.ro
UNICEF

01:05

DIICOT: Un interlop din Timisoara a ordonat impuscarea unui jurnalist local, iritat de articolele scrise de acesta

B1 B1,
DIICOT: Un interlop din Timisoara a ordonat impuscarea unui jurnalist local, iritat de articolele scrise de acesta

O grupare interlopa din Timisoara a planuit uciderea unui jurnalist local, anunta, joi, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Totul a pornit de la niste. continuă pe B1

Lider al lumii interlope din Timisoara, acuzat ca a ordonat uciderea unui jurnalist Un politist l-ar fi ajutat pe interlop cu informatii din ancheta

Lucian Adrian Boncu, lider al lumii interlope din Timisoara, a fost pus sub urmarire penala de procurorii DIICOT, el fiind acuzat ca a ordonat unor apropiati sa-l impuste pe jurnalistul Dragos Bota, editorul sef al publicatiei pressalert. ro, potrivit Agerpres. in acest caz este implicat si un politist, care l-ar fi ajutat pe Lucian Boncu cu informatii confidentiale despre ancheta DIICOT,.

Lider interlop roman, acuzat ca a comandat asasinarea unui jurnalist. Ce recompensa le-a promis executantilor

Lucian Boncu, liderul unei grupari interlope din Timisoara, este acuzat de DIICOT ca a comandat asasinarea unui jurnalist, punandu-le la dispozitia agresorilor un pistol si promitandu-le recompensa. in paralel, interlopul, aflat in arest la domiciliu intr-un alt dosar, va fi reintrodus in arest preventiv.

Interlop din Timisoara, acuzat de DIICOT ca a comandat asasinarea unui jurnalist

Lucian Boncu, liderul unei grupari de interlopi din Timisoara, a fost pus sub acuzare, astazi, de procurorii DIICOT, intr-un dosar in care este cercetat ca ar fi planificat asasinarea unui jurnalist.

FOTO Un medic din Timisoara si-a lipit fotografia pe combinezonul de protectie, pentru ca pacientii sa ii poata vedea chipul

Tudor Parvanescu, medic cardiolog din Timisoara care trateaza pacienti infectati cu coronavirus, si-a lipit pe combinezonul de protectie o fotografie cu el, pentru ca pacientii sai sa ii poata vedea chipul.

Masca si manusile devin obligatorii in spatiile publice din Timisoara

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Timisoara a instituit obligativitatea purtarii de masti medicale de protectie si manusi, in magazine, mijloacele de transport public si in spatiile publice administrative unde sunt relatii cu publicul.

CORONAVIRUS. Coridor feroviar special pentru ingrijitoarele romance care vor sa mearga la munca in Austria. Trenurile spre Viena vor pleca din Timisoara, incepand cu data de 2 mai

Mii de romane lucreaza ca ingrijitoare in Asutria. Pentru acestea, Guvernul de la Viena a anuntat ca va facilita transportul pe timpul pandemiei de coronavirus. Astfel, din data de 2 mai, ingrijitorii romani vor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )