Libnet.ro
UNICEF

05:00

Din nou in pragul crizei: Grecia se confrunta cu alegeri anticipate, punand in pericol zona euro

Adevărul Adevărul,
Din nou in pragul crizei: Grecia se confrunta cu alegeri anticipate, punand in pericol zona euro

Viitorul zonei euro este amenintat deoarece Grecia se confrunta cu alegeri anticipate si cu victoria partidului de extrema stanga ce se opune masurilor de austeritate impuse de zona euro. Nici luni dimineata, parlamentarii nu au reusit sa aleaga un presedinte, in ultima runda de vot. Singurul candidat al cursei prezidentiale, Stavros Dimas, nu a insumat numarul de voturi necesar. continuă pe Adevărul

UPDATE. Grecia va avea ALEGERI ANTICIPATE

Parlamentarii greci nu au reusit sa aleaga luni presedintele Republicii, urmand sa fie organizate alegeri legislative anticipate, transmite AFP. Stavros Dimas, un fost comisar european, candidatul Guvernului grec in alegerile prezidentiale, nu a fost ales luni in aceasta functie de catre deputati.

Grecia va avea ALEGERI ANTICIPATE

Parlamentarii greci nu au reusit sa aleaga luni presedintele Republicii, urmand sa fie organizate alegeri legislative anticipate, transmite AFP. Stire in curs de actualizare .

Portul Mangalia, inchis din nou

Portul Mangalia a fost din nou inchis traficului maritim si fluvial, duminica seara, din cauza vantului puternic, in aceeasi situatie fiind si portul Midia, potrivit Centrului Infotrafic. Sambata seara,.

Coreea de Nord a ramas din nou fara Internet

Coreea de Nord a ramas, sambata, din nou fara conexiune la Internet, timp de cel putin doua ore, relateaza Mediafax.

Criza politica si alegeri anticipate

Alegerea presedintelui Greciei, care era, teoretic, o simpla procedura parlamentara, a devenit cea mai mare bulversare politica in tara de la debutul crizei economice. Deputatii nu au reusit sa aleaga un nou presedinte luni, in turul final al unui vot in trei etape, esecul deschizand calea alegerilor generale anticipate care ar putea aduce la putere partidul extremist de dreapta, Syriza, care se opune termenilor planului international de salvare a tarii. Cu urmari incalculabile pentru ansamblul Uniunii Europene.

Alegeri anticipate in Grecia: deputatii au esuat in alegerea unui presedinte

Candidatul Guvernului grec in alegerile prezidentiale, Stavros Dimas, nu a fost ales luni in aceasta functie de catre deputati. Ca urmare Parlamentul va fi dizolvat in termen de zece zile si vor fi convocate alegeri legislative anticipate, relateaza AFP.

Toate porturile din Constanta au fost inchise din nou, din cauza vantului puternic

Toate porturile din Constanta - Midia, Mangalia, Constanta Sud-Agigea si Constanta Nord - sunt din nou inchise din cauza vantului puternic, potrivit Centrului Infotrafic. Masura a fost luata duminica, in jurul orei 20. Manevrele navelor au fost suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata, in toate porturile constantene, din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h.

Toate porturile din Constanta au fost din nou inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile din Constanta - Midia, Mangalia, Constanta Sud-Agigea si Constanta Nord - sunt din nou inchise din cauza vantului puternic. Masura a fost luata duminica, in jurul orei 20. 00, informeaza Centrul Infotrafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )