Libnet.ro
UNICEF

16:45

Coreea de Nord a ramas din nou fara Internet

România Liberă România Liberă,
Coreea de Nord a ramas din nou fara Internet

Coreea de Nord a ramas, sambata, din nou fara conexiune la Internet, timp de cel putin doua ore, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Coreea de Nord, deconectata din nou de la internetul mondial

Coreea de Nord a fost victima unei noi opriri a Internetului, timp de cel putin doua ore, sambata, a anuntat agentia China Noua, dupa ce Phenianul a acuzat Washingtonul ca s-a aflat la originea unor probleme.

Internetul Coreei de Nord a fost din nou deconectat de la reteaua mondiala, timp de cel putin doua ore

Coreea de Nord a fost victima unei noi opriri a Internetului, timp de cel putin doua ore, sambata, dupa ce Phenianul a acuzat Washingtonul ca s-a aflat la originea unor probleme similare la inceputul.

Elicopterele SMURD zboara din nou, dupa 11 zile in care au fost tinute la sol

Elicopterele SMURD zboara din nou, dupa 11 zile in care au fost tinute la sol, in urma tragediei de la Siutghiol. Corespondentul Antena 3, Sonia Simionov, a explicat ca, incepand de miercuri, 25.

Kelly Brook, din nou in bratele lui David Mcintosh

Nu pot sta departe unul de celalalt si pace. Despre Kelly Brook se zvoneste ca s-a impacat din nou cu fostul ei logodnic, David Mcintosh.

Coreea de Nord acuza SUA ca au privat-o de Internet si il califica pe Obama drept maimuta: Actiunile lor politice ratate vor antrena inevitabil lovituri mortale

Coreea de Nord a acuzat sambata Statele Unite ca au privat-o de conexiunea la Internet la inceputul saptamanii si l-a catalogat pe presedintele american drept maimuta, pentru ca a incurajat cinematografele sa proiecteze filmul The Interview, care il parodiaza pe liderul nord-coreean, relateaza AFP.

Internetul Coreei de Nord, deconectat din nou timp de cel putin doua ore de la reteaua mondiala

Coreea de Nord a fost victima unei noi opriri a Internetului, timp de cel putin doua ore, sambata, a anuntat agentia China Noua, dupa ce Phenianul a acuzat Washingtonul ca s-a aflat la originea unor probleme similare la inceputul saptamanii, relateaza AFP.

Rusia a testat din nou o racheta balistica intercontinentala

Fortele strategice ruse au testat cu succes vineri o racheta balistica intercontinentala de la Complexul Spatial Plesetk, situat in nord-vestul Rusiei, a anuntat un purtator de cuvant, citat de agentia Sputnik in pagina electronica.

Rusia a testat din nou o racheta balistica intercontinentala

Fortele strategice ruse au testat cu succes vineri o racheta balistica intercontinentala de la Complexul Spatial Plesetk, situat in nord-vestul Rusiei, informeaza Mediafax citand agentia Sputnik.

Elicopterele SMURD au din nou permis sa zboare. Elicopterul prabusit la Siutghiol nu a avut defectiuni tehnice

Elicopterele SMURD au primit permis sa reia activitatea dupa ce accidentul de la Siutghiol a dus la oprirea zborurilor si verificarea tuturor aeronavelor, transmite MAI, citat de Agerpres. Activitatea a fost reluata din Bucuresti, Targu-Mures, Iasi, Galati, Craiova si Arad, exceptie facand punctul din Constanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )