Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dinamo raporteaza pierderi de aproape 2 milioane de euro pentru 2019

România Liberă România Liberă,
Dinamo raporteaza pierderi de aproape 2 milioane de euro pentru 2019

Clubul de fotbal FC Dinamo a anuntat, marti, pe site-ul sau oficial, ca pe anul financiar 2019 a inr. continuă pe România Liberă

Romania cere UE sprijin direct de 750 de milioane de euro pentru intreprinderile mici si mijlocii

Romania discuta la Bruxelles despre un pachet de sprijin direct pentru IMM-uri, in valoare de 750 de.

UPDATE Primaria Sectorului 3 nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare Proiectul a fost adoptat de Consiliu local

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, nu renunta la ideea de a aloca 5 milioane lei pentru promovare. Proiectul care prevede incheierea unui contract de 5 milioane lei pentru promovarea institutiei, cu compania Smart City Invest S3, la care este actionar Consiliul local, a fost adoptat luni de Consiliului local. Mai departe, compania incheie contracte pentru publicitate cu diverse televiziunipublicatii. in 2019, Primaria a mai incheiat doua contracte, in valoare de circa 12 milioane lei, pentru promovare. La ultima sedinta, proiectul a fost respins.

Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

Simona Halep a anuntat ca a donat 30. 000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19.

Bulgaria vrea sa adere mai repede la zona euro pentru a beneficia de fondurile destinate depasirii crizei coronavirusului

Bulgaria spera sa accelereze cu cateva luni procesul de aderare la zona euro pentru a beneficia de creditele acordate doar tarilor membre si destinate depasirii crizei economice provocate de coronavirus.

Un fond romanesc de investitii pentru firme IT isi creste bugetul de finanatare la 4 milioane Euro

Fondul de investitii ROCA X atrage noi fonduri pentru startupurile romanesti si isi creste bugetul de investitii de la 2,7 milioane de euro la 4 milioane de euro, cu dublarea participatiei din partea a peste jumatate dintre sustinatorii initiali ai proiectului.

Altex Romania doneaza aparatura si echipamente de 162.000 de euro pentru personalul medical si politisti

Retailerul electro-IT Altex Romania anunta ca a donat echipamente de protectie si aparatura de terapie intensiva, in valoare de 162. 000 de euro, catre spitale din Suceava, Timisoara si Brasov.

Electrica Furnizare - sponsorizare de 30 de mii de euro pentru Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin

Electrica Furnizare continua sustinerea eforturilor celor care lupta in prima linie cu noul Coronavirus si acorda o sponsorizare, in valoare de 30. 000 euro, Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin, unitatea sanitara care va prelua cazurile cu infectii COVID-19 din zona in care isi desfasoara activitatea, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Fonduri europene 2020: Pana la 150.000 Euro pentru antreprenori IT

Antreprenorii si firmele IT din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, pot obtine fonduri europene de pana la 150. 000 de euro fiecare, intr-un accelerator de afaceri axat pe portabilitate de date, la care se fac inscrieri online pana pe 22 aprilie 2020.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana a aprobat schema Guvernului in valoare de 3,3 miliarde de euro, pentru sustinerea IMM-urilor. Masurile, necesare pentru a remedia o perturbare grava a economiei

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o schema de ajutoare a Romaniei in valoare de 16 miliarde de lei, adica aproximativ 3,3 miliarde de euro, ce vizeaza sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii.

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutoare de 3,3 mld. de euro pentru sustinerea IMM-urilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat sambata o schema de ajutoare a Romaniei in valoare de 16 miliarde de lei aproximativ 3,3 miliarde de euro), ce vizeaza sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii IMM-uri), in contextul pandemiei de COVID-19, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )