Libnet.ro
UNICEF

07:15

Director in cadrul CFR Calatori Brasov, retinut pentru santaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Director in cadrul CFR Calatori Brasov, retinut pentru santaj

DNA l-a retinut pentru 24 de ore pe Radulescu Gheorghe, director in cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, acuzat de procurori de savarsirea infractiunii de santaj. continuă pe Ziarul Bursa

Un director al CFR Brasov, retinut pentru santaj

Un director din cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov a fost retinut pentru 24 de ore pentru santaj, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Directorul CFR Calatori Brasov, retinut de DNA pentru santaj

Directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Brasov, Gheorghe Radulescu, a fost retinut miercuri seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov pentru santaj.

Directorul CFR Calatori Brasov, retinut de procurorii DNA pentru santaj

Directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov, Gheorghe Radulescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii DNA, fiind acuzat ca ar fi santajat un subordonat.

Directorul CFR Calatori Brasov, retinut de DNA pentru santaj

Directorul CFR Calatori, sucursala Brasov, a fost retinut de procurorii DNA ai Serviciului Teritorial Brasov, miercuri seara, fiind acuzat de infractiunea de santaj. Potrivit comunicatului DNA, Gheorghe.

Profesor universitar, retinut pentru spaga de 200 de euro

Un profesor universitar de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta a fost retinut pentru 24 de ora pentru luare de mita, se arata intr-un comunicat DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )