Libnet.ro
UNICEF

22:31

Director din Romatsa, trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu si fals intelectual

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Director din Romatsa, trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu si fals intelectual

Procurori ai Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a fostului director general Romatsa Bogdan Donciu pentru instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice si instigare la fals intelectual. continuă pe Ziarul Bursa

Bogdan Donciu, fost director general al ROMATSA, trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu

Bogdan Donciu, fost director general al ROMATSA, a fost trimis in judecata, miercuri, de procurorii Parchetului General pentru instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice si instigare la fals intelectual, anunta Agerpres.

Fost director al ROMATSA, trimis in judecata: Bogdan Donciu, acuzat ca a facut angajari fictive. Persoanele in cauza nu s-au prezentat niciodata la locul de munca, dar au incasat in total 669.595 lei

Un nou scandal zguduie ROMATSA. Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus.

Fostul director general al ROMATSA, trimis in judecata. Ce acuzatii ii aduc procurorii

Bogdan Donciu, fost director general al ROMATSA, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ), pentru instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice si instigare la fals intelectual, relateaza Agerpres.

Sindicalistii din ROMATSA anunta continuarea negocierilor: O noua runda de discutii este programata miercuri (VIDEO)

Sindicalistii din ROMATSA au anuntat marti seara ca negocierile vor continua, iar noi discutii vor avea loc miercuri in prezenta ministrului, informeaza B1 TV. Am discutat pe punctele ramase in conflict. Nu.

Primarul din Tulcea si familia lui, trimisi in judecata pentru MITA

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, sotia lui, dar si fiica edilului au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita, potrivit unui comunicat DNA.

Academie de tenis din bani publici, inchisa pentru bucuresteni, desi a fost inaugurata acum noua luni (VIDEO)

La noua luni de la inaugurare Academia de Tenis din complexul Arena Nationala nu a fost deschisa publicului. Asta pentru ca in primaria generala nu au fost respectate intocmai procedurile care sa duca in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )