Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul CDC din Statele Unite: Scolile, printre cele mai sigure locuri care exista

Adevărul Adevărul,
Directorul CDC din Statele Unite: Scolile, printre cele mai sigure locuri care exista

Directorul CDC, dr. Robert Redfield, crede ca scolile sunt printre cele mai sigure locuri unde se pot afla copiii; inchiderea scolilor reprezinta un raspuns emotional, care nu este sustinut de date si studii. continuă pe Adevărul

Migrantii mexicani deportati din Statele Unite sarbatoresc Ziua Recunostintei

Migrantii mexicani expulzati din Statele Unite au sarbatorit joi, la Mexico City, Ziua Recunostintei, in semn de apreciere pentru fosta lor tara gazda, potrivit AFP. in jurul unui curcan mare umplut insotit de piure de cartofi, placinta cu dovleac, acestia au evocat in special figura controversata a presedintelui Donald Trump, aflat la originea deciziei de a-i trimite inapoi la Mexic.

Directorul Center for Disease Control din SUA: Scolile sunt printre cele mai sigure locuri

Directorul Center for Disease Control CDC) din Statele Unite, Dr. Robert R. Redfield, sustine ca scolile sunt printre cele mai sigure locuri unde se pot afla copiii, in contextul pandemiei de.

Joe Biden si-a prezentat echipa diplomatica si de securitate nationala: Statele Unite sunt pregatite sa ghideze lumea

Statele Unite sunt pregatite sa ghideze lumea, a afirmat presedintele ales american Joe Biden, prezentand echipa diplomatica si de securitate nationala a viitoarei sale administratii, marti, la Wilmington, scrie AFP.

Casa Alba ia in calcul sa ridice restrictiile de calatorie impuse europenilor din cauza pandemiei

Casa Alba analizeaza o ridicare a restrictiilor de calatorie impuse de catre Statele Unite Braziliei, Marii Britanii, Irlandei si in altor 26 de state europene, declara cinci oficiali americani si reprezentanti ai unor companii aeriene pentru Reuters.

Germanii si-au pierdut increderea in democratia din Statele Unite - sondaj

Ultimele alegeri din Statele Unite i-au lasat pe germani cu ingrijorari privind starea democratiei americane, potrivit unui nou sondaj citat de Euractiv.

Romania, printre cele mai mari scumpiri la electricitatea furnizata consumatorilor casnici

Preturile medii la electricitate pentru consumatorii casnici din UE au scazut usor in primul semestru din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, insa au existat si majorari, Romania clasandu-se pe locul 4 in topul scumpirilor, potrivit datrelor publicate de Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )