Libnet.ro
UNICEF

13:15

Directorul Porsche: Vanzarile vor depasi pentru prima data 200.000 unitati in 2015

B1 B1,
Directorul Porsche: Vanzarile vor depasi pentru prima data 200.000 unitati in 2015

Vanzarile producatorului de masini de lux Porsche vor depasi pentru prima data, in 2015, 200. 000 unitati, cu trei ani inainte de termenul vizat anterior, ca urmare a cererii puternice pentru SUV-ul. continuă pe B1

Directorul Porsche: Vanzarile vor depasi pentru prima data 200.000 unitati in 2015

Vanzarile producatorului de masini de lux Porsche vor depasi pentru prima data, in 2015, 200. 000 unitati, cu trei ani inainte de termenul vizat anterior, ca urmare a cererii puternice pentru SUV-ul.

Vanzarile Porsche depasesc pentru prima data 200.000 de unitati

Vanzarile producatorului german de masini de lux Porsche vor depasi pentru prima data 200. 000 de unitati in 2015, cu trei ani inainte de termenul vizat anterior, ca urmare a cererii puternice pentru SUV-ul compact Macan, a declarat directorul general.

La 37 de ani! Melissa George, vedeta din Sotia perfecta, mama pentru prima data

Niciodata nu este prea tarziu sa-ti indeplinesti un vis. Asta pare sa-si fi spus si Melissa George.

Comisiile de Aparare si Administratie se reunesc in sedinta pentru prima discutie pe legea STS

Comisiile de Aparare si Administratie se reunesc astazi in sedinta pentru prima discutie pe legea STS, cea care ar trece acest serviciu din subordinea CSAT in subordinea MAI. Daca legea va intra in vigoare, ST.

Elevii incep astazi scoala, dupa vacanta intersemestriala. Evaluarile de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, pentru prima oara la nivel national

Elevii revin astazi la scoala, dupa o vacanta intersemestriala de o saptamana. Printre noutati se numara sustinerea la nivel national a evaluarilor de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, precum si simularile pentru Bacalaureat organizate pentru elevii claselor a XI-a. Inceputul semestrului scolar aduce incheierea mediilor in judetele in care cursurile au fost suspendate inainte de vacanta, din cauza ninsorilor abundente si a viscolului.

Elevii au revenit la scoala, dupa vacanta intersemestriala. Evaluarile de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, pentru prima oara la nivel national

Elevii au revenit la scoala, dupa o vacanta intersemestriala de o saptamana. Printre noutati se numara sustinerea la nivel national a evaluarilor de la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, precum si simularile pentru Bacalaureat organizate pentru elevii claselor a XI-a. Inceputul semestrului scolar aduce incheierea mediilor in judetele in care cursurile au fost suspendate inainte de vacanta, din cauza ninsorilor abundente si a viscolului.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2531 seconds )