Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dirijorul Lawrence Foster: Radu Lupu ramas unul dintre marii mei prieteni de-a lungul vietii

Adevărul Adevărul,
Dirijorul Lawrence Foster: Radu Lupu ramas unul dintre marii mei prieteni de-a lungul vietii

Lawrence Foster isi aminteste de pianistul Radu Lupu inca de pe vremea in care acesta a parasit tara natala, in anul 1972. continuă pe Adevărul

Festivalul Gerorge Enescu: Duelul marilor pianisti Radu Lupu si Daniel Barenboim.

Primele doua zile ale Festivalului George Enescu au stat sub semnul a doi titani ai muzicii contemporane, dirijorul Daniel Barenboim si pianistul Radu Lupu, care au concertat alaturi de una dintre cele mai mari orchestre ale lumii, Staatskapelle din Berlin. Cei care au fost prezenti la Sala Palatului in aceste doua seri au cu adevarat ce povesti nepotilor pentru ca este o sansa rara sa-i auzi concertand pe cei doi mari prieteni, cu atat mai mult cu cat au si interpretat impreuna .

LIVE VIDEORenumitul pianist Radu Lupu concerteaza impreuna cu Capela de Stat din Berlin, dirijata de Barenboim, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, puteti urmari live pe adevarul. ro spectacolul oferit de pianistul Radu Lupu si Daniel Barenboim, dirijorul Capelei de Stat din Berlin, in cea de-a doua zi a Festivalului George Enescu.

Lawrence Foster, dirijor: in Romania e un public fantastic

Orchestra Romana de Tineret concerteaza duminica, 8 septembrie, la Sala Palatului,fiind dirijata, de la ora 19. 30, de americanul Lawrence Foster.

INTERVIU Un roman indepartat: Lawrence Foster

Lawrence Foster este un american care iube7779;te Romania. Mai exact, iube7779;te partea ei buna: cultura. 7778;i mai exact, il iube7779;te necondi7789;ionat pe George Enescu. in 1998, cand am realizat acest interviu, venise in 7789;ara ca director artistic al celei de-a XIV-a edi7789;ii a Festivalului Interna7789;ionalGeorge Enescu.

Daniel Barenboim si Radu Lupu un cuplu ideal de muzicieni

Pe scena Salii Palatului din Bucuresti, au urcat ieri, pentru a doua seara consecutiv, doi dintre cei mai renumiti interpreti de muzica clasica: pianistul roman Radu Lupu si pianistul israelian Daniel Barenboim, care a si dirijat concertul.

SEARA MAGICA LA ATENEU. A OFICIAT RADU LUPU. MUZICA CU MIZA MARE.

Noi, crestinii, credem in taine. Sapte la numar. Tainele sint ritualuri prin care se accede la har. Sau, mai exact, prin care ne purificam si ne deschidem sa primim harul. in fine, nu merg mai departe cu fineturile teologale; vreau doar sa spun ca in aceasta seara am avut impresia ca muzica lui Radu Lupu este o taina.

Radu Lupu, cinci bisuri pentru iubitorii muzicii

Puterea hipnotizanta a muzicii clasice s-a revarsat peste toti cei prezenti in seara de 4 septembrie la Ateneul Roman. Pianistul Radu Lupu a ridicat sala in picioare printr-un recital Frantz Schubert, reusind sa paraseasca scena doar dupa cele cinci bisuri cerute de aplauzele frenetice si neintrerupte ale publicului.

FOTO Seara magica la Ateneu: a oficiat Radu Lupu. Muzica cu miza mare

Noi, crestinii, credem in taine. Sapte la numar. Tainele sunt ritualuri prin care se accede la har. Sau, mai exact, prin care ne purificam si ne deschidem sa primim harul. in fine, nu merg mai departe cu fineturile teologale; vreau doar sa spun ca in aceasta seara am avut impresia ca muzica lui Radu Lupu este o taina.

Cum l-a facut Hitler ofiter pe unul dintre cei mai celebri jurnalisti romani.

Romanul Mircea Carp a fost trimis la celebrele scoli de ofiteri din Germania pentru a deveni un militar de elita. Dupa instaurarea comunismului, a devenit jurnalist la Vocea Americii si Europa Libera. Unul dintre cei mai mari jurnalisti romani, Mircea Carp, a trait o viata care ar putea inspira scenariul unui film de aventura. Descendentul unei dinastii glorioase de ofiteri ai Armatei Regale Romane, Mircea Carp a fost trimis, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, in Germania, la unele .

Eram ca un curier. Vezi ce explicatii a dat voluntara care il avea in grija pe unul dintre cainii ucigasi

Femeia care a luat pe semnatura in 2008 unul dintre cainii ucigasi a declarat, in exclusivitate la Antena 3, ca nu stia ce semneaza si ca semna formulare pe banda rulanta. Potrivit acesteia, ONG-ul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )