Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO Seara magica la Ateneu: a oficiat Radu Lupu. Muzica cu miza mare

Adevărul Adevărul,
FOTO Seara magica la Ateneu: a oficiat Radu Lupu. Muzica cu miza mare

Noi, crestinii, credem in taine. Sapte la numar. Tainele sunt ritualuri prin care se accede la har. Sau, mai exact, prin care ne purificam si ne deschidem sa primim harul. in fine, nu merg mai departe cu fineturile teologale; vreau doar sa spun ca in aceasta seara am avut impresia ca muzica lui Radu Lupu este o taina. continuă pe Adevărul

SEARA MAGICA LA ATENEU. A OFICIAT RADU LUPU. MUZICA CU MIZA MARE.

Noi, crestinii, credem in taine. Sapte la numar. Tainele sint ritualuri prin care se accede la har. Sau, mai exact, prin care ne purificam si ne deschidem sa primim harul. in fine, nu merg mai departe cu fineturile teologale; vreau doar sa spun ca in aceasta seara am avut impresia ca muzica lui Radu Lupu este o taina.

Daniel Barenboim si Radu Lupu un cuplu ideal de muzicieni

Pe scena Salii Palatului din Bucuresti, au urcat ieri, pentru a doua seara consecutiv, doi dintre cei mai renumiti interpreti de muzica clasica: pianistul roman Radu Lupu si pianistul israelian Daniel Barenboim, care a si dirijat concertul.

Festivalul Gerorge Enescu: Duelul marilor pianisti Radu Lupu si Daniel Barenboim.

Primele doua zile ale Festivalului George Enescu au stat sub semnul a doi titani ai muzicii contemporane, dirijorul Daniel Barenboim si pianistul Radu Lupu, care au concertat alaturi de una dintre cele mai mari orchestre ale lumii, Staatskapelle din Berlin. Cei care au fost prezenti la Sala Palatului in aceste doua seri au cu adevarat ce povesti nepotilor pentru ca este o sansa rara sa-i auzi concertand pe cei doi mari prieteni, cu atat mai mult cu cat au si interpretat impreuna .

Radu Lupu, cinci bisuri pentru iubitorii muzicii

Puterea hipnotizanta a muzicii clasice s-a revarsat peste toti cei prezenti in seara de 4 septembrie la Ateneul Roman. Pianistul Radu Lupu a ridicat sala in picioare printr-un recital Frantz Schubert, reusind sa paraseasca scena doar dupa cele cinci bisuri cerute de aplauzele frenetice si neintrerupte ale publicului.

LIVE VIDEORenumitul pianist Radu Lupu concerteaza impreuna cu Capela de Stat din Berlin, dirijata de Barenboim, in direct pe adevarul.ro

In aceasta seara, puteti urmari live pe adevarul. ro spectacolul oferit de pianistul Radu Lupu si Daniel Barenboim, dirijorul Capelei de Stat din Berlin, in cea de-a doua zi a Festivalului George Enescu.

Dirijorul Lawrence Foster: Radu Lupu ramas unul dintre marii mei prieteni de-a lungul vietii

Lawrence Foster isi aminteste de pianistul Radu Lupu inca de pe vremea in care acesta a parasit tara natala, in anul 1972.

Un privilegiu de zile mari Radu Lupu si Daniel Barenboim pe scena mare a Festivalului enescian

Un tandem inegalabil! Rar ii poti intalni pe aceeasi scena. Iar miracolul acestei intalniri sporeste aura de spiritualitate a evenimentului petrecut duminica de asemenea luni seara - pe marea scena a Festivalului, in debutul acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )