Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce au discutat Victor Ponta si Tony Blair, in timpul intalnirii de la restaurant. Am primit sfaturi bune

Antena3 Antena3,
Ce au discutat Victor Ponta si Tony Blair, in timpul intalnirii de la restaurant. Am primit sfaturi bune

Premierul Victor Ponta si fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, au mancat impreuna, duminica seara, la un restaurant din apropierea sediului PSD, seful Guvernului declarand la final ca a. continuă pe Antena3

UPDATE Intalnire speciala intre Victor Ponta si Tony Blair la Bucuresti

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu fostul premier britanic Tony Blair, aflat din nou la Bucuresti, dupa vizita efectuata in 2012, transmite Agerpres.

Victor Ponta s-a intalnit cu fostul premier britanic Tony Blair la un restaurant din Bucuresti

Primul ministru Victor Ponta s-a intalnit, duminica dupa-amiaza, cu fostul prim-ministru al Marii Britanii, Tony Blair, intr-un restaurant din Bucuresti, transmite B1 TV. intalnirea dintre cei doi este una.

Ponta si Tony Blair au cinat impreuna la un restaurant din Bucuresti

Premierul Victor Ponta si fostul prim-ministru britanic Tony Blair au cinat impreuna, ieri seara, la restaurant din Capitala, transmit sursele de presa.

FOTO Tony Blair l-a vizitat pe Victor Ponta si au cinat impreuna.

Premierul Victor Ponta si fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, au mancat impreuna, duminica seara, la un restaurant din apropierea sediului PSD, seful Guvernului declarand la final ca a discutat cu acesta despre ce se va intampla in Europa si ca a primit multe sfaturi bune, relateaza Mediafax. Domnul Blair merge spre Israel, spre Ierusalim, si s-a oprit in Bucuresti. Am luat masa si am vorbit despre ce se va intampla sau care este opinia domniei sale despre ce se va .

Victor Ponta, intalnire discreta cu Tony Blair

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, duminica dupa-amiaza, cu Tony Blair, fostul prim-ministru al Marii Britanii, cei doi fiind surprinsi in timp ce intrau intr-un restaurant din Capitala.

Ponta si Blair au mancat impreuna la un restaurant de langa PSD

Premierul Victor Ponta si fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, au mancat impreuna, duminica seara, la un restaurant din apropierea sediului PSD, seful Guvernului declarand la final ca a.

Victor Ponta s-a intalnit cu Tony Blair inainte de plecarea in Germania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in aceasta seara cu Tony Blair, fost prim-ministru britanic, potrivit postarilor realizate pe pagina de Facebook a oficialului roman.

FOTO Victor Ponta s-a intalnit cu Tony Blair inainte de plecarea in Germania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in aceasta seara cu Tony Blair, fost prim-ministru britanic, potrivit postarilor realizate pe pagina de Facebook a oficialului roman.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei. Dezvaluiri din culisele intalnirii dintre premierul Romaniei si Angela Merkel

In direct de la Berlin, premierul Victor Ponta a oferit detalii importante despre intrevederea cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Premierul Victor Ponta a fost primit astazi la Berlin de Angela Merkel.

Victor Ponta, iN DIRECT de la Berlin. Dezvaluiri din culisele intalnirii dintre premierul Romaniei si Angela Merkel

In direct de la Berlin, premierul Victor Ponta va oferi in scurt timp detalii despre intrevederea cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Premierul Victor Ponta a fost primit astazi la Berlin de Angela Merkel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )