Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO Victor Ponta s-a intalnit cu Tony Blair inainte de plecarea in Germania

Adevărul Adevărul,
FOTO Victor Ponta s-a intalnit cu Tony Blair inainte de plecarea in Germania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in aceasta seara cu Tony Blair, fost prim-ministru britanic, potrivit postarilor realizate pe pagina de Facebook a oficialului roman. continuă pe Adevărul

Victor Ponta s-a intalnit cu Tony Blair inainte de plecarea in Germania

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in aceasta seara cu Tony Blair, fost prim-ministru britanic, potrivit postarilor realizate pe pagina de Facebook a oficialului roman.

Victor Ponta s-a intalnit cu fostul premier britanic Tony Blair la un restaurant din Bucuresti

Primul ministru Victor Ponta s-a intalnit, duminica dupa-amiaza, cu fostul prim-ministru al Marii Britanii, Tony Blair, intr-un restaurant din Bucuresti, transmite B1 TV. intalnirea dintre cei doi este una.

UPDATE Intalnire speciala intre Victor Ponta si Tony Blair la Bucuresti

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu fostul premier britanic Tony Blair, aflat din nou la Bucuresti, dupa vizita efectuata in 2012, transmite Agerpres.

FOTO Tony Blair l-a vizitat pe Victor Ponta si au cinat impreuna.

Premierul Victor Ponta si fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, au mancat impreuna, duminica seara, la un restaurant din apropierea sediului PSD, seful Guvernului declarand la final ca a discutat cu acesta despre ce se va intampla in Europa si ca a primit multe sfaturi bune, relateaza Mediafax. Domnul Blair merge spre Israel, spre Ierusalim, si s-a oprit in Bucuresti. Am luat masa si am vorbit despre ce se va intampla sau care este opinia domniei sale despre ce se va .

intalnire intre Victor Ponta si Crin Antonescu pe tema Constitutiei

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului Crin Antonescu s-au intalnit joi pentru a discuta pe marginea mai multor articole care se vor regasi in noua Constitutie.

Udrea: Voi candida la Presedintie numai daca va candida Victor Ponta.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede ca liderul PSD Victor Ponta va candida la Presedintie, insa guvernarea dezastruoasa a USL ii va scadea din popularitate pana la alegerile prezidentiale. Udrea mai spune ca va candida si ea la aceasta functie numai daca va candida Ponta, potrivit Mediafax. Elena Udrea a declarat, vineri, la Brasov, ca singurul candidat de la USL care ar putea avea sanse la Presedintie este liderul PSD Victor Ponta. Astazi, candidatul de la USL care ar putea .

Victor Ponta, in vizita oficiala in Germania si Slovacia, luni si marti. Primul ministru se va intalni cu Angela Merkel, cu presedintele si cu premierul slovac

Premierul Victor Ponta se va afla, in perioada 10-11 iunie, intr-o vizita oficiala in Germania si Slovacia, la invitatia omologilor sai. Delegatia guvernamentala se va afla luni si marti la Berlin, Stuttgart si Bratislava pentru o serie de intrevederi la cel mai inalt nivel politic, dar si pentru o serie de contacte economice. Victor Ponta se va intalni cu Angela Merkel, precum si cu Robert Fico, premierul Slovaciei. Vezi in articol programul vizitei oficiale.

Victor Ponta despre definirea casatoriei: O Constitutie nu trebuie sa prevada tot

Premierul Victor Ponta a declarat joi cu privire la definirea casatoriei ca fiind intre un barbat si o femeie ca Legea fundamentala nu trebuie sa prevada tot, scrie Agerpres. Eu de principiu cred - si asta am discutat si cu colegii mei - ca o Constitutie nu trebuie sa prevada tot, altfel, facem o Constitutie de 5. 000 de articole si dupa aceea o sa ne para rau, a declarat Ponta, referitor la decizia comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei de a adopta un amendament care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie.

Victor Ponta discuta cu Crin Antonescu la Parlament despre interceptari si introducerea definitiei familiei in Constitutie

Premierul Victor Ponta a sosit la Parlament joi la pranz pentru a transa divergentele cu PNL pe revizuirea Constitutiei. Ponta a declarat la sosire ca tema discutiilor vizeaza problema interceptarilor si definitia familiei introdusa miercuri de catre parlamentari in Constitutie.

Ivan: Temele economice reprezinta prioritatea zero a intalnirii dintre premierul Victor Ponta si cancelarul Angela Merkel

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca pe langa temele economice care reprezinta prioritatea zero, premierul Victor Ponta ar trebui sa abordeze la intrevederea cu cancelarul german Angela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )