Libnet.ro
UNICEF

05:30

Discutie telefonica Iohannis - Timofti. Presedintele Republicii Moldova va veni in Romania

Adevărul Adevărul,
Discutie telefonica Iohannis - Timofti. Presedintele Republicii Moldova va veni in Romania

Presedintele Republicii Moldova Nicolae Timofti a acceptat invitatia lansata de omologul sau roman, Klaus Iohannis, de a efectua o vizita in Romania. Cei doi presedinti au discutat la telefon despre situatia politica din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Convorbire telefonica Nicolae Timofti - Klaus Iohannis. Ce au discutat cei doi lideri. Presedintele roman a lansat o invitatie

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut joi seara o convorbire telefonica cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in cadrul careia a fost discutata actuala situatie social-politica de la .

Consiliul Suprem de Securitate al Republicii Moldova are o noua componenta

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a instituit o noua componenta a Consiliului Suprem de Securitate CSS), institutie care analizeaza activitatea ministerelor si departamentelor.

FOTO Mobilizare de forte la Resedinta de Stat a presedintelui Republicii Moldova

Cateva sute de politisti s-au adunat in preajma cladirii Resedintei de Stat a presedintelui Republicii Moldova. Mobilizarea are loc la scurt timp de la scaderea intensitatii protestelor din fata Parlamentului de la Chisinau.

Romania indeamna cetatenii Republicii Moldova la calm si sustine ca Guvernul Filip trebuie investit oficial

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei indeamna cetatenii Republicii Moldova sa-si pastreze calmul si responsabilitatea, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei, emis in contextul protestelor desfasurate la Parlament.

Guvernul Romaniei spera ca noul cabinet al Republicii Moldova va continua reformele

Investirea noului Guvern al Republicii Moldova este un pas inainte pentru consolidarea stabilitatii ei politice, considera Guvernul Romaniei.

Ministrul Justitiei s-a intalnit cu ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, s-a intalnit astazi, la Bucuresti, cu Mihai Gribincea, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Republicii Moldova in Romania.

Premierul desemnat al Republicii Moldova, despre relatiile cu Romania

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Pavel Filip, a declarat ca daca guvernul sau va fi votat de parlament, una dintre primele vizite oficiale pe care le va intreprinde va fi la Bucuresti.

Presedintele Moldovei, santajat pentru a desemna un premier. A fost amenintat ca nu se vor intampla lucruri bune cu doi dintre fiii sai

Fostul purtator de cuvant al sefului statului, Vlad Turcanu, a confirmat ca presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost santajat in momentul in care urma sa desemneze un candidat la functia.

Proteste la Chisinau. Demisie la Presedintia Republicii Moldova

Purtatorul de cuvant al presedintelui Nicolae Timofti, Vlad Turcanu, si-a anuntat demisia in aceasta dimineata, motivand ca in lipsa unor informatii clare a dezinformat opinia publica fara sa vrea.

Purtatorul de cuvant al presedintelui Republicii Moldova a demisionat, recunoscand ca a dezinformat presa

Vlad Turcanu, purtatorul de cuvant al presedintelui moldovean Nicolae Timofti, a anuntat ca demisioneaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )