Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Mobilizare de forte la Resedinta de Stat a presedintelui Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
FOTO Mobilizare de forte la Resedinta de Stat a presedintelui Republicii Moldova

Cateva sute de politisti s-au adunat in preajma cladirii Resedintei de Stat a presedintelui Republicii Moldova. Mobilizarea are loc la scurt timp de la scaderea intensitatii protestelor din fata Parlamentului de la Chisinau. continuă pe Adevărul

Romania indeamna cetatenii Republicii Moldova la calm si sustine ca Guvernul Filip trebuie investit oficial

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei indeamna cetatenii Republicii Moldova sa-si pastreze calmul si responsabilitatea, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei, emis in contextul protestelor desfasurate la Parlament.

Ministrul Justitiei s-a intalnit cu ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, s-a intalnit astazi, la Bucuresti, cu Mihai Gribincea, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Republicii Moldova in Romania.

Premierul desemnat al Republicii Moldova, despre relatiile cu Romania

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Pavel Filip, a declarat ca daca guvernul sau va fi votat de parlament, una dintre primele vizite oficiale pe care le va intreprinde va fi la Bucuresti.

Integrarea europeana ca mitologie fondatoare a Republicii Moldova

Tema integrarii intr-o organizatie internationala cu trasaturi de federatie supranationala pe nume Uniunea Europeana domina discursul autoritatilor din Republica Moldova de peste un deceniu. Dupa ce Vladimir Voronin respinge in 2003 memorandumul Kozak de federalizare a statului, are loc o schimbare declarata de orientare geopolitica trecerea la asa-zisul vector european.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )