Libnet.ro
UNICEF

06:00

Discutii intre presedintele Iohannis si ambasadorii statelor membre UE despre Brexit si summit-ul NATO

România Liberă România Liberă,
Discutii intre presedintele Iohannis si ambasadorii statelor membre UE despre Brexit si summit-ul NATO

Presedintele Klaus Iohannis a discutat joi cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, la un dejun de lucru gazduit de Ambasada Olandei, despre referendumul din Marea Britanie si summit-ul NATO de la Varsovia. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, discutie cu ambasadorii statelor membre UE despre Brexit si summit-ul NATO

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a avut o intalnire cu ambasadorii statelor membre UE la Bucuresti, discutie in care s-au atins atat subiectul Brexitului, cat si cel al.

Klaus Iohannis a discutat subiectele de pe agenda reuniunii Consiliului European cu ambasadorii statelor UE

Subiectele de pe agenda reuniunii Consiliului European si obiectivele Romaniei la Summitul NATO s-au numarat printre temele discutiilor ce au avut loc, joi, intre presedintele Klaus Iohannis si ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti.

Ambasadorii statelor UE, acord pentru prelungirea sanctiunilor impuse Rusiei

Ambasadorii celor 28 de state membre UE au fost de acord cu prelungirea pentru inca sase luni a sanctiunilor economice impuse Rusiei dupa implicarea in conflictul ucrainean, informeaza AFP, care.

Ce sanse da unui Brexit presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat optimist si a sustinut marti ca spera ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana.

Incident la Sibiu. Faur Isaia, cel care l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a incercat sa ajunga la presedintele Iohannis

Faur Isaia, cel care in 2000 l-a stropit cu cerneala pe fostul presedinte Emil Constantinescu, i-a dat marti un plic sefului statului Klaus Iohannis. El i-a reprosat sefului statului ca, desi a depus un memoriu la Cotroceni in urma cu un an, nu a primit niciun raspuns.

Presedintele Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe omologul sau german, Joachim Gauck

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a fost primit, luni, la Palatul Cotroceni de omologul sau roman, Klaus Iohannis. Oficialul german se afla intr-o vizita oficiala de trei zile in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )