Libnet.ro
UNICEF

07:15

Distinctia Bradul de argint din partea UDMR, pentru 26 de personalitati maghiare.

România Liberă România Liberă,
Distinctia Bradul de argint din partea UDMR, pentru 26 de personalitati maghiare.

Un numar de 26 de personalitati maghiare din Transilvania si Corul Maghiar Brasovean au primit, sambata, inaintea sedintei Consiliului Reprezentantilor Unionali UDMR de la Targu Mures, distinctia Bradul de argint, ce recompenseaza eforturile de pastrare si conservare a valorilor pamantului natal. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a inmanat distinctia Bradul de argint, care recompenseaza eforturile de pastrare si conservare a valorilor pamantului natal, sambata, inaintea sedintei . continuă pe România Liberă

Kovacs: Exclud ca Tokes sa fie pe lista UDMR pentru PE

Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) al UDMR a adoptat, sambata, regulamentul privind desemnarea candidatilor la alegerile pentru Parlamentul European, secretarul general al Uniunii declarand ca lista va fi.

Reactie seaca din partea FRF dupa ratarea calificarii la Cupa Mondiala

Federatia Romana de Fotbal a reactionat, miecuri, printr-un comunicat sec in care explica prin date statistice si cifre parcursul Romaniei in recent incheiata campanie de calificare la Cupa Mondiala din 2014.

11 banci din Ungaria, amendate pentru cartel

Oficiul pentru concurenta din Ungaria GVH) a condamnat 11 banci la plata unei amenzi record pentru ca, in urma cu doi ani, acestea au pus la punct un cartel destinat sa impiedice clientii sa-si ramburseze anticipat creditele in valuta, transmite MTI, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )