Libnet.ro
UNICEF

17:45

Divizia de carduri a General Electric vrea 3,25 miliarde dolari din IPO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Divizia de carduri a General Electric vrea 3,25 miliarde dolari din IPO

Divizia de carduri de credit din cadrul grupului industrial american General Electric Co. , Synchrony Financial, asteapta sa obtina aproape 3,25 miliarde de dolari din oferta publica initiala IPO) pe care o pregateste. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul General Electric a crescut cu 13%, pana la 3,55 de miliarde de euro

Gigantul General Electric, cea mai mare companie industriala din lume, a anuntat realizarea unui profit net de 3,55 de miliarde de dolari in cel de-al doilea trimestru, in crestere cu 13% fata de nivelul de 3,13 miliarde, realizat in aceeasi perioada din urma cu un an.

General Electric si-ar putea vinde divizia de electrocasnice

Directorii grupului industrial american General Electric Co. GE) analizeaza vanzarea diviziei sale de electrocasnice, Appliance Park, spun surse apropiate situatiei, citate de agentia Bloomberg. Conform surselor, GE poarta negocieri cu potentiali cumparatori.

General Motors vrea sa lanseze in Europa masini low-cost sub marca Opel, care ar putea concura Dacia

General Motors intentioneaza sa intre pe piata masinilor ieftine din Europa, pentru a recupera din cota de piata pierduta, prin lansarea unei linii low-cost produsa sub marca Opel, care ar putea concura modelele.

General Motors vrea sa lanseze in Europa masini low-cost care ar putea concura Dacia

Modelele Dacia ar putea avea un concurent pe piata auto low-cost, dupa ce GeneralMotors a anuntat ca intentioneaza sa intre pe piata masinilor ieftine inEuropa. GM vrea sa acopere segmentul de.

General Motors vrea sa concureze Dacia Logan si Duster cu o masini ieftine, produse de Opel

General Motors GM) intentioneaza sa intre pe piata masinilor ieftine din Europa, pentru a recupera din cota de piata pierduta, prin lansarea unei linii low-cost produsa sub marca Opel, care ar putea concura modelele realizate de grupul francez Renault la uzina Dacia, scrie Financial Times.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )