Libnet.ro
UNICEF

01:06

General Motors vrea sa lanseze in Europa masini low-cost care ar putea concura Dacia

B1 B1,
General Motors vrea sa lanseze in Europa masini low-cost care ar putea concura Dacia

Modelele Dacia ar putea avea un concurent pe piata auto low-cost, dupa ce GeneralMotors a anuntat ca intentioneaza sa intre pe piata masinilor ieftine inEuropa. GM vrea sa acopere segmentul de. continuă pe B1

General Motors vrea sa lanseze in Europa masini low-cost sub marca Opel, care ar putea concura Dacia

General Motors intentioneaza sa intre pe piata masinilor ieftine din Europa, pentru a recupera din cota de piata pierduta, prin lansarea unei linii low-cost produsa sub marca Opel, care ar putea concura modelele.

GM vrea sa aduca in Europa masini low-cost sub marca Opel, care ar putea concura Dacia

Grupul auto american General Motors GN) intentioneaza sa lanseze in Europa o linie low-cost sub marca Opel, care ar putea concura modelele realizate de grupul francez Renault la uzina Dacia. GM isi face astfel intrarea pe piata masinilor ieftine din.

General Motors vrea sa concureze Dacia Logan si Duster cu o masini ieftine, produse de Opel

General Motors GM) intentioneaza sa intre pe piata masinilor ieftine din Europa, pentru a recupera din cota de piata pierduta, prin lansarea unei linii low-cost produsa sub marca Opel, care ar putea concura modelele realizate de grupul francez Renault la uzina Dacia, scrie Financial Times.

General Motors vrea sa concureze Dacia in Europa pe segmentul masinilor ieftine

Masinile low-cost care vor fi vandute pe continentul european vor fi produse sub marca Opel dupa lansarea unei linii de productie special construite in acest sens.

Divizia de carduri a General Electric vrea 3,25 miliarde dolari din IPO

Divizia de carduri de credit din cadrul grupului industrial american General Electric Co. , Synchrony Financial, asteapta sa obtina aproape 3,25 miliarde de dolari din oferta publica initiala IPO) pe care o pregateste.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2196 seconds )