Libnet.ro
UNICEF

21:45

DNA: Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Hotnews Hotnews,
 DNA: Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, a fost retinut de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. De asemenea, Petruta Lazar, la data faptelor manager, ulterior director economic al aceluiasi spital, a fost retinuta tot pentru luare de mita. continuă pe Hotnews

Medicul Alexandru Ciocalteu, fost secretar de stat la Sanatate si fost manager al Spitalului Sfantul Ioan, a fost retinut pentru luare de mita

Fostul manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan Bucuresti, Alexandru Ciocalteu, a fost retinut de procurorii DNA fiind acuzat de luare de mita. in acelasi dosar a mai fost retinut Petruta Lazar, la data faptelor manager, ulterior director economic al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan Bucuresti, pentru luare de mita.

Doi fosti manageri ai Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost retinuti de DNA

Alexandru Ciocalteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, a fost retinut de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. De asemenea,.

Fostii manageri ai Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, retinuti pentru mita

Fostii manageri ai Spitalului Clinic de Urgenta 'Sf. Ioan' din Bucuresti, Alexandru Ciocalteu si Petruta Lazar, au fost retinuti joi pentru 24 de ore de procurorii DNA, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.

Un fost secretar de stat la Sanatate, retinut de DNA. Acuzatii incredibile la adresa lui Alexandru Ciocalteu (VIDEO)

Prima care a luat mita pentru respectivul contract, spun procurorii este Petruta Lazar. Astfel, fostul manager a primit de la o firma cate 20. 000 de lei pe luna pentru a permite incheierea si derularea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )