Libnet.ro
UNICEF

21:45

DNA cere arestarea preventiva a cinci persoane retinute in dosarul lui Sorin Oprescu

B1 B1,
DNA cere arestarea preventiva a cinci persoane retinute in dosarul lui Sorin Oprescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut, luni, arestarea preventiva pentru cinci persoane retinute in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, se arata intr-un comunicat. continuă pe B1

DNA cere arestarea a cinci persoane, RETINUTE in dosarul lui Sorin Oprescu

Directorul general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului si alte patru persoane au fost retinute de procurorii anticoruptie in dosarul lui Sorin Oprescu, potrivit unui comunicat al DNA.

Procurorii cer arestarea a cinci persoane retinute in dosarul lui Oprescu

32 - Cinci persoane retinute in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, vor fi duse luni la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, se arata.

inca cinci persoane, RETINUTE in dosarul lui Sorin Oprescu

Directorul general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului si alte patru persoane au fost retinute de procurorii anticoruptie in dosarul lui Sorin Oprescu, potrivit unui comunicat al DNA.

Cinci persoane, arestate preventiv, iar doua in arest la domiciliu in dosarul lui Sorin Oprescu

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au admis luni cererea DNA de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile a cinci persoane retinute in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu,.

Fostul sofer al lui Oprescu, directorul economic al Primariei si alte cinci persoane, arestati

Cristian Stanca, fostul sofer al lui Sorin Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, director economic in Primaria Capitalei, si alte cinci persoane au fost arestati de Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care.

Fostul sofer al lui Oprescu, directorul economic al Primariei si alte cinci persoane, ARESTATI

Fostul sofer al lui Sorin Oprescu, Cristian Stanca, directorul economic in Primaria Capitalei, Mircea Octavian Constantinescu, si alte cinci persoane au fost arestati de Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care primarul Capitalei este acuzat de luare de mita.

Germania: Cinci persoane au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit la un centru de refugiati

Un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, cinci persoane fiind ranite, a anuntat politia germana, citata de Deutsche Welle. Peste.

Cinci persoane au fost ranite in urma unui incendiu la un centru de refugiati din Germania

Cinci persoane au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la un centru pentru refugiati din Heppenheim, in apropiere de Frankfurt, a anuntat politia germana, citata de Deutsche Welle in pagina electronica.

Dosarul Sorin Oprescu: Alte cinci persoane, printre care directorul Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si directorul economic al Primariei Capitalei, arestate preventiv pentru fapte de coruptie

Ruxandra Petroi Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului, adjunctul sau, Florin Supeala, si Octavian Mircea Constantinescu, director economic in cadrul aparatului Primarului Municipiului Bucuresti, toti trei fiind acuzati de luare de mita, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a decis Tribunalul Bucuresti. De asemenea, si fostul sofer al lui Oprescu, Cristian Stanca, zis Grenada, acuzat de complicitate la luare si dare de mita, si omul de afaceri Claudiu Bengalici, administrator al unei societati comerciale, acuzat de doua infractiuni de complicitate a spalarii banilor, au fost arestati preventiv.

Opt persoane retinute, intre care patru politisti, dupa perchezitiile de la Turceni si Rovinari

Opt persoane au fost retinute, intre care patru politisti, in urma erchezitiile care au avut loc joi in orasele Turceni si Rovinari.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )