Libnet.ro
UNICEF

07:00

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Hotnews Hotnews,
 DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Directia Nationala Anticoruptie cere incuviintarea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, sub acuzatiile de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite. continuă pe Hotnews

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea si Ariton

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: DNA cere inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Cum se apara Udrea

Procurorii anticoruptie cer, luni, aviz pentru inceperea urmaririi penale a parlamentarilor Elena Udrea si Ion Ariton, cercetati in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

DNA cere incuviintarea urmaririi penale pentru senatorul Ion Ariton in dosarul Gala Bute

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut luni incuviintarea urmaririi penale pentru fostul ministru al Economiei Ion Ariton, in prezent senator, acuzat ca ar fi determinat pe 10 companii de stat sa sponsorizeze cu 1,74 milioane lei organizarea galei internationale de box Lucian Bute.

Tiberiu Nitu a trimis Camerei Deputatilor cererea de incepere a urmaririi penale pentru Elena Udrea

Procurprul general Tiberiu Nitu a trimis Camerei Deputatilor cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incepere a urmaririi penale pentru Elena Udrea, sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in.

DNA a transmis procurorului general cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru Elena Udrea

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a transmis procurorului general al Romaniei cererea de incuviintare a urmaririi penale pentru deputatul Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, in vederea sesizarii Camerei Deputatilor.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

Procurorii DIICOT cer incuviintarea urmaririi penale pentru Varujan Vosganian, in dosarul Ioan Nicolae - Interagro

Procurorii DIICOT au cerut luni incuviintarea urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, in dosarul in care este acuzat, alaturi de Adriean Videanu, ca, in calitate de ministrii ai Economiei, au furnizat firma Interagro detinuta de omul de afaceri Ioan Nicolae.

DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Gala Bute fata de sibianul Ioan Ariton, fost ministru al Economiei in guvernul Boc II

Directia NAtionala Anticoruptie cere inceperea urmaririi penale fata de Ion Ariton, in prezent senator, fost ministru al Economiei in guvernul Boc II.

Procurorii DIICOT cer incuviintarea urmaririi penale pentru Varujan Vosganian si Adriean Videanu in dosarul Interagro

Procurorii DIICOT au cerut incuviintarea urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, in dosarul in care este acuzat, alaturi de Adriean Videanu, ca, in calitate de ministrii ai Economiei, au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )