Libnet.ro
UNICEF

08:46

DNA extinde urmarirea penala pentru sefa CNA, Laura Georgescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA extinde urmarirea penala pentru sefa CNA, Laura Georgescu

Procurorii DNA au dispus extinderea urmaririi penale fata de Laura Georgescu, presedinte al Consiliului National al Audiovizualului CNA), pentru abuz in serviciu si instigarea la fals in inscrisuri sub semnatura privata. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorii au extins, din nou, urmarirea penala pentru sefa CNA. Ea este suspectata de abuz in serviciu si instigare la fals

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au extins, din nou, urmarirea penala fata de sefa CNA, Laura Corina Georgescu. Ea este suspectata de anchetatori de infractiunilor de abuz in serviciu si instigarea la fals in inscrisuri sub semnatura privata , informeaza un comunicat remis de DNA.

DNA a extins din nou urmarirea penala fata de sefa CNA, Laura Georgescu

Procurorii DNA au extins inca o data urmarirea penala fata de sefa CNA, Laura Georgescu, pentru infractiunea de abuz in serviciu si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Anterior, in 2.

DNA incepe urmarirea penala a senatorului Alexandru Cordos, a Mihaielei Cordos si a fiicei lor. Sotia parlamentarului ar fi cerut mita pentru a obtine posturi in institutii publice din Cluj

DNA a demarat urmarirea penala Senatorului Alexandru Cordos si a sotiei sale pentru trafic de influenta si a fiicei acestora pentru complicitate la trafic de influenta informeaza un comunicat de presa al Directiei.

DNA extinde, din nou, urmarirea penala pe numele sefei CNA Laura Georgescu

Procurorii DNA au dispus o noua extindere a urmaririi penale fata de Laura Georgescu, presedinta Consiliului National al Audiovizualului CNA), acuzand-o de abuz in serviciu si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata cate 3 acte materiale).

Laura Georgescu, sefa CNA, urmarita penal pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA au extins, vineri, urmarirea penala pe numele sefei CNA, Laura Georgescu, pnetru abuz in serviciu si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, dupa ce au identificat noi cazuri de televiziuni sanctionate in baza unor date.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )