Libnet.ro
UNICEF

05:15

DNA: Fosti directori Electrica, urmariti penal pentru achizitii nejustificate de echipamente de lucru

B1 B1,
DNA: Fosti directori Electrica, urmariti penal pentru achizitii nejustificate de echipamente de lucru

Trei fosti directori din cadrul Electrica sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie pentru ca, intre 2004 si 2005, au fost cumparate echipamente de protectie si echipamente de lucru de la un singur. continuă pe B1

Trei fosti directori Electrica, urmariti penal pentru achizitii nejustificate

Trei fosti directori din cadrul Electrica sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie pentru ca, intre 2004 si 2005, au fost cumparate echipamente de protectie si echipamente de lucru de la un singur furnizor in cantitati nejustificat de mari si la preturi supraevaluate.

Trei fosti directori Electrica, urmariti penal de DNA

Nicolae Coroiu, Constantin Chivulescu si Constantin Oprea, directori in cadrul companiei la data faptelor au produs prejudicii companiei prin suprataxarea unor produse si servicii, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie.

Fosti directori din cadrul Electrica, urmariti penal pentru achizitii nejustificate de echipamente de lucru

Trei fosti directori din cadrul Electrica sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie dupa ce intre 2004 si 2005 ar fi fost cumparate echipamente de protectie si echipamente de lucru de la un singur furnizor in cantitati nejustificat de mari si la preturi supraevaluate.

DNA: Trei fosti directori in cadrul SC Electrica SA, printre care si fostul director general Nicolae Coroiu, urmariti penal pentru abuz in serviciu dupa ce ar fi prejudiciat societatea cu 1,64 milioane euro

Procurorii anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de trei fosti directori in cadrul SC Electrica SA, printre care si Nicolae Coroiu, la data faptelor director general al societatii, acuzati de abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma continuata. DNA sustine ca in perioada 2004-2005, la nivelul Electrica SA s-au efectuat achizitii de echipament de protectie si echipament de lucru de la un singur furnizor - SC Tech Safety Sa Tg. Jiu - in cantitati nejustificat de mari si la preturi supraevaluate, cauzandu-se Electrica SA, respectiv Electrica Serv SA prin sucursalele Moldova si Muntenia Nord) un prejudiciu cumulat de aproximativ 1. 135 euro.

Timisoara: Sapte administratori de firme sunt urmariti penal pentru evaziune si spalare de bani

Un numar de sapte adiministratori de firme din Timisoara sunt urmariti penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani prin achizitia de servicii de promovare false, prejudiciul creat statului fiind de peste.

DNA: Doua judecatoare de la iCCJ si alti doi fosti judecatori, urmariti penal pentru luare de mita, spalare de bani si uz de fals

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de doua judecatoare de la iCCJ, precum si fata de doi fosti judecatori la iCCJ, acuzati de abuz in serviciu, luare de mita, spalare de bani si uz de.

Judecatoarea Gabriela Birsan, de la inalta Curte, urmarita penal, pentru abuz , luare de mita si trafic de influenta

Judecatoarea Gabriela Birsan, de la ICCJ, este urmarita penal pentru mai multe fapte de coruptie, alaturi de colega sa Corina Corbu, un sofer al instantei, doi avocati, un om de afaceri si doi fosti magistrati, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie DNA), conform Mediafax.

DNA: Doua judecatoare de la ICCJ, urmarite penal pentru luare de mita

Update 15:25 Judecatoarele erau mituite cu petreceri la restaurant din Paris si Bucuresti Potrivit rechizitoriului, in perioada februarie 2010 - mai 2011, sotii Gherbovan Silinescu si afaceristul Gabriel Chiriac au oferit judecatoarelor Pusoiu si Birsan mai multe foloase, sub forma achitarii unor petreceri la restaurante din Paris si Bucuresti, a achitarii unor excursii in strainatate, a unor deplasari cu avionul, dar si sub forma folosintei unui apartament, respectiv a oferirii unor cadouri poseta, pantofi ale unei renumite case de moda), in schimbul facilitarii ori solutionarii favorabile a unor cauze aflate pe rolul ICCJ, Sectia de contencios administrativ si fiscal.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )