Libnet.ro
UNICEF

05:30

DNA: Mircea Basescu promitea interventii pentru gratiere. Spaga, verificata cu masini de numarat bani si cu lampi speciale

B1 B1,
DNA: Mircea Basescu promitea interventii pentru gratiere. Spaga, verificata cu masini de numarat bani si cu lampi speciale

Procurorii DNA au motivat decizia prin prin care s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana, implicati in dosarul de santaj alaturi de interlopul Sandu Anghel. continuă pe B1

Referatul DNA: Mircea Basescu promitea ca presedintele Romaniei il va gratia pe Bercea Mondial

Inculpatul Basescu Mircea era hotarat sa obtina o solutie favorabila la Instanta Superioara, arata un fragment din refereratul prin care procurorii cer arestarea preventiva a fratelui presedintelui, acuzat.

DNA: Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta e acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu a fost retinut, joi seara, in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Procurorii din.

DNA: Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore si dus in arestul Politiei Capitalei, fiind acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu a fost retinut, joi seara, in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Procurorii din.

UPDATE. DNA: Mircea Basescu a fost retinut

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

DNA: Mircea Basescu a fost retinut

Mircea Basescu, fratele presedintelui TraianBasescu, a fost retinut, joi seara, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, relateazaB1 TV. Stire in curs de.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mircea.

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia, contestata la Curtea de Apel Bucuresti

Mircea Basescu este arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, relateazaB1 TV. Decizia nu este definitiva, ea fiind deja contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Mandatul.

Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA. Acuzatia - trafic de influenta/ Avocat: Mircea Basescu nu a facut nicio declaratie la DNA, s-a prevalat de dreptul la tacere

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Concret, procurorii DNA il acuza ca a primit 250. 000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. Mircea Basescu a fost dus joi seara in arestul Politiei Capitalei. Acesta nu a facut nicio declaratie in fata anchetatorilor prevalandu-se de dreptul la tacere, a declarat avocatul sau.

VIDEO Bucurie mare in familia lui Bercea Mondial, dupa retinerea lui Mircea Basescu: S-a facut dreptate. Multumesc DNA din suflet

Fratele presedintelui Traian Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Mircea Basescu va fi prezentat astazi in fata magistratilor cu propunerea de arestare preventiva. Membrii familiei Sandu s-au bucurat la aflarea vestii.

Mircea Basescu, dat in vileag: inregistrarile arata cum a intervenit pentru Bercea Mondial

Inregistrarile audio-video care demonstreaza interventia lui Mircea Basescu, fratele presedintelui, pentru a-l ajuta pe Bercea Mondial sa scape de inchisoare contra sumei de 250. 000 de euro, au fost facute publice miercuri seara, de postul de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )