Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doar jumatate din angajatii romani se simt sustinuti de angajatorul lor in pandemie - studiu

Hotnews Hotnews,
 Doar jumatate din angajatii romani se simt sustinuti de angajatorul lor in pandemie - studiu

Doar jumatate din angajatii din tara noastra 54. 38%) simt ca sunt sustinuti de angajatorul lor, mental si emotional, in timpul pandemiei, fata de media globala, de 71%, conform studiului. O diferenta de peste 15% se remarca intre angajatii romani si cei din alte tari din Europa de Est in ce priveste numarul celor care spun ca au echipamentul si tehnologia pentru a face fata digitalizarii la serviciu 54. 63% fata de 70% in Europa de Est si 79% media globala), potrivit studiului Randstad Workmonitor. continuă pe Hotnews

STUDIU Numai jumatate din angajatii romani se simt sustinuti de angajatorul lor, in pandemie

Jumatate din angajatii din tara noastra 54,38%) simt ca sunt sustinuti de angajatorul lor, mental si emotional, in timpul pandemiei, iar circa 38% din romani isi doresc sa lucreze si de acasa, dupa criza Covid-19, arata studiul Randstad Workmonitor Decembrie 2020.

Pacientul cu hemofilie in Romania: Doar jumatate dintre bolnavi se afla sub tratament, iar bugetul alocat pentru un pacient este de 8-9 ori mai mic decat in tarile UE

615 romani sunt diagnosticati cu hemofilie, o boala genetica ce afecteaza cu precadere barbatii si care se manifesta prin sangerari necontrolate, cauzate de lipsa unui factor de coagulare in sange. Doar jumatate dintre ei se afla sub tratament, iar statul roman aloca un buget de 8-9 ori mai mic pentru tratarea unui pacient decat alte tari din Uniunea Europeana. Astazi s-a lansat Carta Alba a Hemofiliei, o analiza despre managementul hemofiliei in Romania, care ofera o serie de recomandari, atat din partea medicilor, cat si a asociatiilor de pacienti, pentru a imbunatati viata pacientilor hemofilici din Romania.

RAPORTUL EUROPEAN AL PLATILOR CONSUMATORULUI: 6 din 10 romani vor cheltui anul acesta mai putin pe cadourile de Craciun

Conform Raportului European al Platilor Consumatorilor, editia 2020, 6 din 10 romani 60%) declara ca anul acesta de Craciun, vor cumpara mai putine cadouri decat in ceilalti ani. Media la nivel European este de 47% iar printre tarile care vor face cele mai mari economii la cadourile de Craciun se afla Portugalia si Italia, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Cat de mult i-a afectat pandemia pe angajatii romani: Peste jumatate dintre ei vor sa isi schimbe locul de munca!

Nivelul de stres s-a dublat in timpul pandemiei. Este rezultatul unui studiu care arata ca angajatii sunt mult mai obositi si stresati dupa 10 luni de la declansarea crizei COVID-19.

Craciunul in pandemie. Peste jumatate din buget se duce pe mancare. O treime dintre romani vor cumpara online cadourile

Anul 2020 a fost clar unul atipic. Fiecare dintre noi a fost pus in fata unei realitati nemaintalnite; am invatat sa ne adaptam, sa acceptam schimbarea si sa fim deschisi unei noi perspective de a privi lucrurile. Interactiunile dintre oameni s-au schimbat si suntem nevoiti in continuare sa stam distantati fizic. Din fericire nu si emotional. Reveal Marketing Research a vrut sa afle cum arata Craciunul in pandemie pentru romani si cum s-au modificat obiceiurile lor la finalul anului 2020. Iata rezultatele studiului.

Opt din zece romani infectati cu Covid-19 s-au vindecat

Din cele 577. 446 persoane infectate cu noul coronavirus pana acum au scapat cu bine de temutul virus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )