Libnet.ro
UNICEF

21:45

Doar trei dintre cei 20 de elevi cu toxiinfectie alimentara au mai ramas internati la Galati

România Liberă România Liberă,
Doar trei dintre cei 20 de elevi cu toxiinfectie alimentara au mai ramas internati la Galati

Doar trei dintre cei 20 de elevi cu toxiinfectie alimentara de la Scoala Generala ,,Iulia Hasdeu din Galati adusi la spitalele de Copii si de Boli Infectioase au mai ramas internati, au anuntat vineri reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Galati, citati de Agerpres. continuă pe România Liberă

Noua elevi din Pitesti raman internati cu toxiinfectie alimentara

Noua de elevi de la Scoala I. Caragiale din Pitesti sunt in continuare internati in spital cu toxiinfectie alimentara, iar alti 12 au fost externati, informeaza reprezentantii Prefecturii Arges.

Ancheta la o firma de lactate din Jibou, dupa ce 40 de elevi din Pitesti au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

O ancheta a inspectorilor de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Salaj are loc, vineri, la o firma de produse de lactate din Jobou si la magazinele care i-au comercializat produsele, dupa ce s-a stabilit ca peste 40 de elevi din Pitesti au ajuns la spital, cu toxiinfectie alimentara, dupa ce consumat branza de la respectiva firma.

UPDATE: Numarul copiilor din Brasov si Codlea, suspectati de toxiinfectie alimentara, a ajuns la 20

20 de copii de la o scoala din Codlea si una din Brasov sunt examinati, vineri, de echipajele serviciului de ambulanta, dupa ce au acuzat dureri abdominale, ameteli si varsaturi.

Trei dintre teroristii kamikaze din atacurile de la Paris sunt pe listele cu jihadisti obtinute recent de presa occidentala

Numele a trei dintre teroristii kamikaze care au executat atacurile de la Paris se regasesc pe listele cu combatanti jihadisti obtinute recent de presa occidentala, au anuntat vineri posturile de televiziune germane NDR si WDR, precum si publicatia germana Suddeutsche Zeitung, transmite AFP, preluata de Agerpres.

UPDATE. Sotia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi evadati de la sectia 19, a primit mandat de arestare pentru inlesnirea evadarii

Sotia lui Tipul Renato, unul dintre cei doi doi barbati care au evadat duminica de la sectia 19, a fost retinuta pentru inlesnirea evadarii. Sotul, dus cu mandat de arestare la Judecatoria Sectorului 5.

UPDATE. Familia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi evadati de la sectia 19, adusa la audieri. Sotia sa, retinuta pentru inlesnirea evadarii

Sotia lui Tipul Renato, unul dintre cei doi doi barbati care au evadat duminica de la sectia 19, a fost retinuta pentru inlesnirea evadarii. Sotul, dus cu mandat de arestare la Judecatoria Sectorului 5.

Cantina la care au mancat elevii din Arges diagnosticati cu toxiinfectie alimentara avea aviz pentru 30 de copii, dar hranea peste 180

Nu mai putin de 182 de copii luau masa la cantina Scolii generale Nr. Caragiale care functioneaza in sistem Step by Step, desi, legal, unitatea avea capacitatea sa asigure hrana doar pentru 30 de copii, potrivit avizului primit in septembrie 2015. Firma a primit, deocamdata, patru amenzi care insumeaza 4. 000 de lei si are activitatea sistata.

Praznic cu toxiinfectie alimentara la Traian. Peste 100 de persoane au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau

Aproximativ 280 de persoane au participat la un praznic care a avut loc duminica, in comuna bacauana Traian. Dintre acestea, peste o suta au ajuns la Spitalul de Urgenta din Bacau, in cursul zilei de luni si marti, cu greata, varsaturi, diaree si febra. Firma care a furnizat produsele de catering este din comuna Nicolae Balcescu. Inspectorii sanitar-veterinari si medicii Diectiei de Sanatate Publica au declansat o ancheta de proportii.

Centrul de solutionare alternativa a litigiilor bancare a primit doar trei reclamatii

Centrul de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar CSALB), devenit functional recent, a primit, deocamdata, trei reclamatii, dar se asteapta ca in urmatoarea perioada sa fie inregis and 172;trate mai multe intrebari si solicitari, iar pentru solutionare se va cere clientilor o dovada ca au incercat sa rezolve problemele cu banca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )