Libnet.ro
UNICEF

20:45

UPDATE. Sotia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi evadati de la sectia 19, a primit mandat de arestare pentru inlesnirea evadarii

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Sotia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi evadati de la sectia 19, a primit mandat de arestare pentru inlesnirea evadarii

Sotia lui Tipul Renato, unul dintre cei doi doi barbati care au evadat duminica de la sectia 19, a fost retinuta pentru inlesnirea evadarii. Sotul, dus cu mandat de arestare la Judecatoria Sectorului 5. continuă pe România Liberă

UPDATE. Familia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi evadati de la sectia 19, adusa la audieri. Sotia sa, retinuta pentru inlesnirea evadarii

Sotia lui Tipul Renato, unul dintre cei doi doi barbati care au evadat duminica de la sectia 19, a fost retinuta pentru inlesnirea evadarii. Sotul, dus cu mandat de arestare la Judecatoria Sectorului 5.

Este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Astazi este de nerecunoscut

Este unul din marii actori de la Hollywood, dar astazi poate trece neobservat pe strada. Si asta pentru ca este de nerecunoscut.

A murit Jon English, unul dintre cei mai cunoscuti cantareti australieni din lume

Jon English, celebrul cantaret australian, a incetat din viata chiar in timpul unei operatii la inima. Artistul avea 66 de ani, scrie theguardian. com. Muzicianul a murit pe masa de operatie,.

Alfie Kohn, unul dintre cei mai apreciati experti in parenting, revine pentru a treia oara in Romania:Vom vorbi despre competitie si efectele sale distructive

Unul dintre cei mai apreciati experti in parenting din lume, Alfie Kohn, recompense revine pentru a treia oara la Bucuresti, pe 21 mai 2016. Parintii prezenti la conferinte vor afla cum pot creste copii curajosi si responsabili, cu respect pentru ceilalti, dar si pentru nevoile lor.

Vlasov, unul dintre posibilii beneficiari ai deciziei CCR de eliminare a SRI din probatiune

Unul dintre condamnatii care ar putea beneficia de decizia CCR de a anulare a interceptarilor realizate cu suportul tehnic al SRI, este Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR).

Doar trei dintre cei 20 de elevi cu toxiinfectie alimentara au mai ramas internati la Galati

Doar trei dintre cei 20 de elevi cu toxiinfectie alimentara de la Scoala Generala ,,Iulia Hasdeu din Galati adusi la spitalele de Copii si de Boli Infectioase au mai ramas internati, au anuntat vineri reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Galati, citati de Agerpres.

Sotia unuia dintre barbatii evadati de la Sectia 19 Politie, retinuta pentru inlesnirea evadarii

Sotia lui Marius Tulli Renato, unul din barbatii care a evadat duminica din arestul Sectiei 19 Politie din Capitala, a fost retinuta pentru inlesnirea evadarii, a transmis, vineri, Politia Capitalei.

Cineastul Andy Wachowski, unul dintre fratii care au regizat trilogia Matrix, a anuntat ca este transsexual

Cineastul Andy Wachowski, unul dintre cei doi frati Wachowski care au regizat filmele din trilogia Matrix, a anuntat ca este transsexual, marti, la cativa ani dupa ce fratele sau Larry a facut acelasi anunt, in 2008, adoptand prenumele Lana, scrie usmagazine. com.

Apple distruge unul dintre cele mai cunoscute mituri despre iPhone

Craig Federighi, seful diviziei responsabilede software la Apple, a demontat unul dintrecele mai populare mituri in legatura cu iPhone-ul. in cazul in care ati utilizat mult timp un iPhone, atunci probabil vi s-a spus la un moment dat ca daca inchideti toate aplicatiile care apar in meniul multitasking veti putea economisi din bateria telefonului. Din [].

Microsoft face un pas decisiv dincolo de Windows, lansand in premiera pentru Linux unul dintre produsele sale esentiale

Microsoft face un pas important dincolo de sistemul de operare Windows, lansand o versiune pentru Linux a sistemului de gestionare a bazelor de date SQL Server. Produsul rula pana acum numai pe Windows, iar lansarea versiunii de Linux este unul din momentele esentiale de cand conducerea companiei a fost preluata de Satya Nadella, noteaza Financial Times.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )