Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doctor: 10 motive pentru care copiii sub 12 ani nu ar trebui sa aiba acces la telefoane si tablete

Adevărul Adevărul,
Doctor: 10 motive pentru care copiii sub 12 ani nu ar trebui sa aiba acces la telefoane si tablete

Chris Rowan, medic terapeut pediatru american, vorbeste, intr-o postare pe blogul sau de pe Huffington Post, despre pericolele la care se expun copiii care isi petrec prea mult timp butonand pe telefoane sau pe tablete. continuă pe Adevărul

Portocala: 10 beneficii pentru sanatate

Foarte iubite de atleti, portocalele sunt usor digerabile si ofera o explozie de energie. Nutritionistii chiar recomanda una-doua portocale pe zi pentru a te bucura de energie intreaga zi. Portocalele.

16 lucruri pentru care sa-i multumim mamei

E 8 martie, ziua femeilor si mamelor. Iata 16 lucruri pentru care ar trebui sa le multumim mamelor noastre. Multumesc pentru toate momentele in care a trebuit sa fii prieten, consilier, terapeut, designer.

De ce ar trebui gratiat Gica Popescu. 5 motive pentru care Baciul isi merita libertatea!

Gica Popescu a intrat in inchisoare odata cu greii fotbalului romanesc dar, spre deosebire de toti ceilalti inculpati, merita sa fie gratiat. Motivele sunt, pentru fiecare in parte, subiective, asa ca o sa sa vi le prezint pe ale mele:.

De ce ar trebui gratiat Gica Popescu. 5 motive pentru care Baciul isi merita libertatea

Gica Popescu a intrat in inchisoare odata cu greii fotbalului romanesc dar, spre deosebire de toti ceilalti inculpati, merita sa fie gratiat. Motivele sunt, pentru fiecare in parte, subiective, asa ca o sa sa vi le prezint pe ale mele, scrie Cristi Dumitru, p blogul sau de pe adevarul. ro.

Top 10 minciuni pe care femeile le spun barbatilor

Din cand in cand, femeile mai apeleaza la cate o minciuna pentru a scapa basma curata in fata sotilor lor. Iata cele mai des intalnite 10 minciuni pe care femeile le spun barbatilor, reiesite in urma unui s.

10 ponturi pentru a reduce simptomele retentiei de apa in organism

Retentia de apa poate cauza efecte neplacute precum balonarea si glezne umflate. In cazul in care te confrunti des cu retentia fluidelor, ar trebuie sa mergi la medicul de familie. Intre timp, iata cateva sfaturi.

Ghibu va prelua administrarea firmelor lui Fenechiu, pentru care va cauta ulterior cumparator

Fostul secretar de stat la Transporturi Cristian Ghibu negociaza preluarea administrarii companiilor fratilor Fenechiu prin firma Globocon Iasi si spune ca, dupa un proces de rebranding, va cauta un cumparator.

Shakira, interzis la barbati in videoclipurile sale! Afla aici motivul pentru care diva a colaborat cu Rihanna!

A revenit mai sexy ca niciodata, cu un sound fresh si o colaborare fierbinte alaturi de frumoasa cantareata Rihanna, pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )