Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doctorita din Galati care a murit dupa o garda de 12 ore. Avea 52 de ani si facuse sase garzi epuizante in ultima luna

Adevărul Adevărul,
Doctorita din Galati care a murit dupa o garda de 12 ore. Avea 52 de ani si facuse sase garzi epuizante in ultima luna

Medicii din Galati sunt in doliu dupa ce colega lor, dr. Marlena Stefan, a murit in urma unui stop cardiorespirator. Garzile extrem de aglomerate si oboseala acumulata au doborat-o pe aceasta. continuă pe Adevărul

Sacrificiul suprem: O doctorita din Galati a murit dupa o garda epuizanta de 12 ore (FOTO)

Viata de medic este una care implica extrem de multe sacrificii, iar urmatorul exemplu le depaseste pe toate. O doctorita de 52 de ani din Galati a murit dupa o garda de 12 ore, dupa ce in ultima luna.

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu o cisterna plina cu motorina

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu cisterna pe DE 581, pe raza localitatii Cretesti, aceasta fiind incarcata cu 30 de tone de motorina. Soferul a ramas incarcerat in.

Doliu in medicina romaneasca! O doctorita de 52 de ani a murit dupa o garda de 12 ore

Caz socant la Galati, unde Dr. Marlena Stefana murit duminica, dupa o garda de 12 ore. A fost adusa la Spitalul de Urgenta cu sanse minime de supravietuire, iar colegii ei au facut.

Accident cumplit in Vrancea. Doi oameni au murit, dupa ce masina lor a fost spulberata de tren

Doi morti si un ranit grav este bilantul unui accident produs sambata la trecerea de cale ferata din apropierea localitatii Slobozia Ciorasti, potrivit ziaruldevrancea. ro. Soferul unei Dacii Logan nu a.

O fetita de 7 ani a murit dupa ce un copil i-a cazut in spate de pe trambulina unui strand din Geoagiu Bai

O fetita de 7 ani din Turda a murit, duminica dupa-amiaza, dupa ce sarise de pe trambulina unui strand din statiunea hunedoreana Geoagiu Bai, iar un copil i-a cazut pe spate, politistii deschizand un dosar penal pentru ucidere din culpa, transmite Mediafax.

Au lasat-o franele! O adolescenta de 17 ani a murit, dupa ce a intrat intr-un bloc

Accident stupid in Cavnic, judetul Maramures. O adolescenta a murit, dupa ce a intrat cu bicicleta, in viteza, intr-un bloc.

Tragedie la strand! O fetita de sapte ani a murit, dupa ce a fost lovita in bazin

O fetita de 7 ani, din judetul Cluj, a murit duminica dupa amiaza dupa ce a fost ranita in urma unui incident petrecut in unul dintre bazinele cu apa termala ale strandului din statiunea Geoagiu Bai.

O fetita a murit, dupa ce un alt copil a cazut peste ea, la un strand din statiunea Geoagiu Bai

O fetita in varsta de sapte ani a murit, duminica dupa-amiaza, dupa ce un alt copil a cazut peste ea, la un strand din statiunea Geoagiu Bai. in acest caz, politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Un cioban de 34 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Un cioban a murit pe camp, in comuna Banca, judetul Vaslui, dupa ce a fost lovit de fulger. Barbatul de 34 de ani nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Un barbat a murit, dupa ce a incercat sa evadeze pe balcon din propria locuinta

Bautura si echilibristica nu fac casa buna. Un barbat din Buzau, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a incercat sa evadeze din propria casa, pe balcon, unde a improvizat o funie din mai multe cearceafuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )