Libnet.ro
UNICEF

19:45

Doliu in medicina romaneasca! O doctorita de 52 de ani a murit dupa o garda de 12 ore

Antena3 Antena3,
Doliu in medicina romaneasca! O doctorita de 52 de ani a murit dupa o garda de 12 ore

Caz socant la Galati, unde Dr. Marlena Stefana murit duminica, dupa o garda de 12 ore. A fost adusa la Spitalul de Urgenta cu sanse minime de supravietuire, iar colegii ei au facut. continuă pe Antena3

O fetita de 7 ani a murit dupa ce un copil i-a cazut in spate de pe trambulina unui strand din Geoagiu Bai

O fetita de 7 ani din Turda a murit, duminica dupa-amiaza, dupa ce sarise de pe trambulina unui strand din statiunea hunedoreana Geoagiu Bai, iar un copil i-a cazut pe spate, politistii deschizand un dosar penal pentru ucidere din culpa, transmite Mediafax.

Sacrificiul suprem: O doctorita din Galati a murit dupa o garda epuizanta de 12 ore (FOTO)

Viata de medic este una care implica extrem de multe sacrificii, iar urmatorul exemplu le depaseste pe toate. O doctorita de 52 de ani din Galati a murit dupa o garda de 12 ore, dupa ce in ultima luna.

Au lasat-o franele! O adolescenta de 17 ani a murit, dupa ce a intrat intr-un bloc

Accident stupid in Cavnic, judetul Maramures. O adolescenta a murit, dupa ce a intrat cu bicicleta, in viteza, intr-un bloc.

Tragedie la strand! O fetita de sapte ani a murit, dupa ce a fost lovita in bazin

O fetita de 7 ani, din judetul Cluj, a murit duminica dupa amiaza dupa ce a fost ranita in urma unui incident petrecut in unul dintre bazinele cu apa termala ale strandului din statiunea Geoagiu Bai.

Un cioban de 34 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Un cioban a murit pe camp, in comuna Banca, judetul Vaslui, dupa ce a fost lovit de fulger. Barbatul de 34 de ani nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu o cisterna plina cu motorina

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu cisterna pe DE 581, pe raza localitatii Cretesti, aceasta fiind incarcata cu 30 de tone de motorina. Soferul a ramas incarcerat in.

Doctorita din Galati care a murit dupa o garda de 12 ore. Avea 52 de ani si facuse sase garzi epuizante in ultima luna

Medicii din Galati sunt in doliu dupa ce colega lor, dr. Marlena Stefan, a murit in urma unui stop cardiorespirator. Garzile extrem de aglomerate si oboseala acumulata au doborat-o pe aceasta.

O fetita a murit, dupa ce un alt copil a cazut peste ea, la un strand din statiunea Geoagiu Bai

O fetita in varsta de sapte ani a murit, duminica dupa-amiaza, dupa ce un alt copil a cazut peste ea, la un strand din statiunea Geoagiu Bai. in acest caz, politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Tragedie la strandul din Geoagiu Bai: o fetita a murit dupa un accident banal in bazin

Un accident mortal s-a petrecut la strandul din Geoagiu Bai: o fetita de opt ani a murit in urma unui accident petrecut intr-un bazin.

Unica lui fiica a murit. Dupa inmormantare, a mers in camera ei. Atunci a descoperit ca tanara ii lasase o scrisoare

In primavara anului 2013, o fetita pe nume Taylor Smith a scris o scrisoare catre ea insasi. Fata a vrut s-o deschida si citita peste 10 ani, adica in aprilie 2023. Din pacate, nu a mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )