Libnet.ro
UNICEF

01:05

Document. in ce conditii se deschid restaurantele, cinematografele si salile de spectacol, de la 1 septembrie

Hotnews Hotnews,
 Document. in ce conditii se deschid restaurantele, cinematografele si salile de spectacol, de la 1 septembrie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat joi Hotararea numarul 43 care prevede redeschiderea incepand cu data de 1 septembrie 2020 a restaurantelor si cafenelelor in interiorul cladirilor, inclusiv in cazul unitatilor de cazare, limitarea la nivel national a programului de functionare a teraselor intre orele 06. 00 si cresterea numarului de persoane care pot participa la evenimente private la 50 in spatiu inchis, respectiv 100 in spatiu deschis. De asemenea, CNSU a actualizat si lista statelor cu risc epidemiologic. continuă pe Hotnews

Hotarare CNSU: Se redeschid restaurantele, cinematografele si teatrele, de la 1 septembrie, in anumite conditii (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a adoptat, joi, o Hotarare care prevede redeschiderea, de la 1 septembrie, a restaurantelor si cafenelelor in interiorul cladirilor, inclusiv in cazul.

Ludovic Orban anunta ca restaurantele, cinematografele si teatrele se vor deschide la 1 septembrie VIDEO

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern, ca teatrele, cinematografele si restaurantele isi pot relua activitatea incepand cu 1 septembrie.

Se redeschid restaurantele de la 1 septembrie. Care sunt conditiile

Se redeschid restaurantele de la 1 septembrie, cu o serie de restrictii. Anuntul a fost facut de reprezentantii HoReCa, miercuri, dupa o serie de discutii cu cu Guvernul si cu premierulLudovic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )