Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban anunta ca restaurantele, cinematografele si teatrele se vor deschide la 1 septembrie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban anunta ca restaurantele, cinematografele si teatrele se vor deschide la 1 septembrie VIDEO

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern, ca teatrele, cinematografele si restaurantele isi pot relua activitatea incepand cu 1 septembrie. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban anunta cand se redeschid restaurantele

Ludovic Orban recunoaste ca Guvernul se afla in discutii despre posibilitatea redeschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor.

Ludovic Orban anunta procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor

Procentul cazurilor de coronavirus in randul elevilor este de 6,3%, a spus premierul Ludovic Orban, luni seara, la Digi24. intrebat cu cat va creste procentul elevilor infectati dupa ce se deschide scoala, premierul a raspuns ca totul depinde de masura in care oamenii se conformeaza.

Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR daca PSD va modifica in Parlament proiectul priuvind rectificarea bugetara in sensul majorarii pensiilor cu 40% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala daca PSD va veni cu amendamente in Parlament a proiectul de lege privind rectificarea bugetara, amendamente care sa prevada.

Ludovic Orban, investitie de 50 de milioane de euro. in ce va baga banii: Va crea locuri de munca directe

Premierul Ludovic Orban anunta o investitie de 50 de milioane de euro prin care, in prima faza, va crea 200 de locuri de munca directe. Anuntul premierului Ludovic Orban: investitie de 50 de milioane de euro200 de locuri de munca directe Seful Executivului a fost prezent, marti, la inaugurarea lucrarilor pentru realizarea fabricii de asamblare .

LUDOVIC ORBAN: Somez din nou PSD sa nu-si bata joc de democratie

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca liberalii vor discuta individual cu toti parlamentarii pe tema motiunii de cenzura pentru a-si prezenta punctul de vedere, subliniind ca, politic, cu PSD nu avem ce discuta.

Ludovic Orban: Teatrele, cinematografele si restaurantele in spatii inchise se redeschid de la 1 septembrie

Teatrele, cinematografele si restaurantele isi pot relua activitatea in spatii inchise, incepand cu 1 septembrie, a anuntat premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei Guvernului de joi. De la 1 septembrie vom permite reluarea activitatii spectacolelor si concertelor in spatii inchise, in cinematografe, in teatre, a spus Orban.

Restaurantele se vor deschide in interior de la 1 septembrie, indiferent de numarul de cazuri

Restaurantele se vor deschide in interior de la 1 septembrie, a anuntat premierul Ludovic Orban. Atentie! Vor fi insa restrictii si masuri de prevenire a imbolnavirii cu covid.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand se deschid complet restaurantele

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, cand s-ar putea redeschide restaurantele. Premierul a spus ca discutiile in acest sens au loc pe parcursul acestei saptamani. Astfel, redeschiderea restaurantelor ar putea avea loc, cel mai probabil, pe 1 septembrie, a declarat premierul Orban, luni seara, la Digi24.

Restaurantele ar putea fi redeschise peste 7 zile! Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Restaurantele ar putea fi redeschise cel mai probabil peste o saptamana, spune chiar premierul Ludovic Orban. Seful Executivului sustine ca sunt in continuare discutii cu reprezentantii Horeca pentru a se decide conditiile dar si masurile care ar putea fi luate in acest sens.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante. Ce se va intampla cu cei din HORECA

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat ca a solicitat analizarea posibilitatii de a redeschide restaurantele, dar o decizie in acest sens, cu calendarul aferent, va fi luata in aceasta saptamana. Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre restaurante Am solicitat grupului de suport tehnico stiintific sa analizeze posibilitatea reluarii activitatii in spatii inchise, in restaurante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )