Libnet.ro
UNICEF

13:45

DOCUMENT Parlament: Ancheta la comisiile de buget-finante privind rectificarile bugetare facute de Guvernul Ciolos, la cererea lui Dragnea/ Fostul premier ar putea fi audiat

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Parlament: Ancheta la comisiile de buget-finante privind rectificarile bugetare facute de Guvernul Ciolos, la cererea lui Dragnea/ Fostul premier ar putea fi audiat

Conducerea parlamentului a demarat procedura anuntata de presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea de anchetare, in cadrul comisiilor de buget-finante, a modului in care s-au facut rectificarile bugetare din august-noiembrie anul trecut de catre guvernul Ciolos. Ancheta presupune audierea tuturor ministrilor responsabili, astfel ca este posibil sa fie chemat la audieri si fostul premier Dacian Ciolos. Ancheta vine ca urmare a acuzatiilor lansate de Dragnea, care a declarat ca s-a gasit o gaura de 10 miliarde lei, provenind din diferente dintre veniturile prognozate si veniturile efective de la buget in 2016. continuă pe Hotnews

Parlamentul a aprobat: Comisiile de buget-finante pot ancheta privind rectificarile bugetare ale Guvernului Ciolos

Birourile Permanente reunite au aprobat, marti, solicitarea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, privind efectuarea unei anchete a Comisiilor de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului prin care sa fie verificare conditiile in care s-a realizat rectificarea bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat din august si noiembrie 2016 de catre Guvernul Ciolos, a anuntat marti secretarul Camerei Marcel Ciolacu.

Dragnea s-a razgandit. Nu mai face comisie de ancheta pentru gaura de zece miliarde de lei. Comisiile de Buget-Finante trebuie sa cerceteze

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca presupusa disparitie a celor zece miliarde de lei din buget va fi subiect de ancheta pentru Comisiile reunite de Buget-Finante.

Parlamentul a aprobat ancheta privind rectificarile bugetare ale Guvernului Ciolos

Rectificarile bugetare ale Guvernului condus de Dacian Ciolos din lunile august si noiembrie 2016 vor fi anchetate de Comisiile de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului. Potrivit news. ro, Birourile Permanente au aprobat solicitarea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru aceasta ancheta.

Rectificarile bugetare operate de Guvernul Ciolos vor fi anchetate de catre comisiile de buget-finante (VIDEO)

Membrii Biroului Permanent reunit au stabilit ca un plen reunit urmeaza sa convoace, saptamana viitoare, comisiile de buget-finante de la Camera Deputatilor si de la Senat, acolo unde vor fi audiati.

Ghinea, despre ancheta parlamentara pe buget: O mascarada, nu am de gand sa particip/ Dragnea vrea sa afle cati bani nu au furat tehnocratii, ca sa stie ce a pierdut anul trecut

Deputatul USR Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene, a anuntat ca nu va participa la audierile de la comisiile de buget-finante din parlament pe tema bugetului pe 2016 din cadrul anchetei solicitate de Liviu Dragnea, ancheta despre care spune ca este o mascarada. Potrivit fostului ministru, dondurile europene se platesc beneficiarilor si se ramburseaza ulterior si nu reprezinta cauza deficitului si ancheta parlamentara ar trebui sa priveasca ultimele 10 bugete ca sa vada ca e aceeasi poveste.

Liviu Dragnea: Comisiile de buget-finante vor ancheta gaura de 10 miliarde de la buget. Programul de guvernare nu este afectat (VIDEO)

Comisie de ancheta pe urmele celor doua rectificari pozitive de anul trecut date de Guvernul tehnocrat! Liviu Dragnea vrea sa afle unde sunt cele 10 miliarde care lipsesc din bugetul de stat. A cerut comisiilor de bu.

Leonardo Badea (PSD) este noul presedinte al Comisiei de buget-finante de la Camera Deputatilor

Social-democratul Leonardo Badea este noul presedinte al Comisiei pentru buget-finante a Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres. Vicepresedinte a fost ales deputatul PNL Sorin Lazar. Badea a fost ales dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )