Libnet.ro
UNICEF

08:45

Document. Regulile care trebuie respectate de romani la mall!

Antena3 Antena3,
Document. Regulile care trebuie respectate de romani la mall!

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a semnat Ordinul comun pentru aprobarea Regulamentelor privind stabilirea masurilor specifice de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2 pentru activitatile in centrele comerciale in care isi desfasoara activitatea mai multi operatori economici, de tip mall, organizarea si desfasurarea activitatilor din salile de pariuri sportive, precum si pentru locatiile in care se desfasoara activitatea de jocuri de noroc. continuă pe Antena3

Atentie pensionari! Documentul pe care trebuie sa-l depuneti la ANAF pana pe 30 iunie! Este obligatoriu! Cine sunt cei vizati

ANAF a schimbat din nou data pana la care se poate depune declaratia unica, iar de aceasta nu scapa nici macar pensionarii. Asadar pana pe 30 iunie trebuie sa depuneti acest document. Desigur, nu este valabil pentru toata lumea acest lucru, ci doar pentru cei care indeplinesc anumite conditii.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Care este temperatura pe care trebuie sa o am ca sa fiu acceptat in sala de examen?

Temperatura corporala permisa elevilor si profesorilor la examenele nationale este de 37,3 grade Celsius, potrivit infograficelor publicate sambata de Ministerul Educatiei. Temperatura este cu 0,3 grade peste cea prevazuta de Ministrul Sanatatii in Ordinul comun cu ministrul Educatiei privind regulile din scoli in perioada cursurilor de pregatire si a examenelor.

Ludovic Orban, despre redeschiderea bisericilor: E o decizie care trebuie luata cu precautie

Ludovic Orban a declarat ca redeschiderea bisericilor trebuie sa mai astepte, pentru ca slujbele in interiorul lacasurilor de cult sunt periculoase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )