Libnet.ro
UNICEF

13:15

Documentare istorice. Productii care merita vazute in seara aceasta

Adevărul Adevărul,
Documentare istorice. Productii care merita vazute in seara aceasta

Cei care vor sa urmareasca documentare istorice la TV azi au la dispozitie cateva productii interesante. Iata cateva recomandari din programul TV. continuă pe Adevărul

Documentare istorice. Patru productii interesante la TV

Cei care doresc sa se relaxeze in seara aceasta in fata televizorului si sa se uite la documentare istorice au la dispozitie cateva productii interesante de urmarit.

Documentare interesante la TV. Patru productii care merita urmarite

Programul TV din seara aceasta anunta cateva documentare interesante pentru cei care vor sa se relaxeze in fata micului ecran. Iata cateva recomandari:.

Filme de comedie. Pelicule care va vor aduce zambetul pe buze in seara aceasta

Cei care doresc sa-si inceapa saptamana cu filme de comedie in fata televizorului au la dispozitie cateva pelicule interesante in seara aceasta.

Filme de comedie la TV. Cele mai interesante pelicule din seara aceasta

Cei care vor sa se relaxeze in fata micului ecran si sa vada filme de comedie la TV in seara aceasta au la dispozitie cateva pelicule interesante.

Filme de actiune la TV. Patru recomandari pentru seara aceasta

Cei care doresc sa vada filme de actiune la TV in seara aceasta au la dispozitie cateva alegeri interesante de facut din programul TV.

Interviu cu Lazar Comanescu, consilier prezidential: Ramanerea la putere a lui Assad in Siria: o oportunitate care merita explorata

Consilierul prezidential pentru politica externa Lazar Comanescu vede criza migrantilor in ecuatia cauza-efect: pe de o parte, sugereaza ca Occidentul nu a prevazut urmarile actiunilor militare din Orientul Mijlociu sau din Africa, iar pe de alta parte ca aceasta criza poate fi rezolvata doar mergand la radacinile ei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )