Libnet.ro
UNICEF

21:15

Doi adulti si sase copii au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren in judetul Arges

Adevărul Adevărul,
Doi adulti si sase copii au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren in judetul Arges

Opt persoane, doi adulti si sase copii, au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren in judetul Arges. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale. continuă pe Adevărul

Sase copii si doi adulti raniti intr-un accident feroviar

Opt persoane, sase copii si doi adulti au fost ranite in localitatea argeseana Titesti, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferata semnalizata cu indicatoarele Crucea Sfantului Andrei si STOP. Victimele au fost transportate la Spitalul de Pediatrie din Pitesti si Spitalul Judetean de Urgenta Arges, iar medicii confirma ca starea lor este stabia .

Un mort si 30 de raniti, dupa ce un vulcan din Japonia a intrat in eruptie

O persoana a murit si alte 30 au fost ranite dupa ce un vulcan a intrat in eruptie in centrul Japoniei, proiectand in aer cenusa si pietre, au anuntat presa si oficialii locali.

Un vulcan din Japonia a intrat in eruptie. Unsprezece oameni au fost raniti

Cel putin 11 persoane au fost ranite dupa ce un vulcan a intrat in eruptie in centrul Japoniei, proiectand in aer cenusa si pietre, a anuntat televiziunea publica.

Un agent de paza a murit si altul a fost ranit, dupa ce masina de transport valori in care erau s-a rasturnat

Un agent de paza a murit si altul a fost grav ranit, dupa ce soferul autospecialei de transport valori monetare in care se aflau a pierdut controlul masinii si s-a lovit de un copac, intre localitatile Cincu.

Doi adulti si un copil, UCISI de un vehicul 4x4 in timpul unui spectacol, in Olanda

Un monster truck, un camion 4x4 cu roti supradimensionate, a deviat de la traiectorie dupa care a percutat spectatori in timpul unui spectacol, duminica, in estul Olandei, provocand moartea trei persoane.

Adrian Sobaru a fost retinut dupa ce a rupt cu masina o bariera de acces de la Guvern

Angajatul TVR Adrian Sobaru a fost retinut, ieri seara, pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce a rupt cu masina o bariera de acces de la sediul Guvernului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )