Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi barbati din Targu Mures au sarit de pe balcon, dupa 11 zile de carantina

Antena3 Antena3,
Doi barbati din Targu Mures au sarit de pe balcon, dupa 11 zile de carantina

Doi barbati din Targu Mures care au sarit de pe balcon, sambata, in timp ce se aflau de 11 zile intr-un centru de carantina din Ungheni, judetul Mures, s-au ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. continuă pe Antena3

Un cadru medical confirmat pozitiv la Spitalul Judetean Targu Mures, peste 50 de angajati in izolare

Un cadru medical al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar in urma acestei situatii peste 50 de angajati din personalul medico-sanitar si auxiliar au intrat in autoizolare la domiciliu.

Tanara de 18 ani, reclamata de sotul ei ca a plecat din izolare. Ea a fost gasita de politie intr-o masina, cu doi barbati

O tanara care se afla acasa, in izolare, a fost prinsa de politistii din Arges dupa ce a plecat si a fost reclamata de sot. Aceasta a fost gasita intr-o masina, cu alti doi barbati iar acum se afla in carantina institutionalizata, ea fiind si amendata, transmite Mediafax.

Un pastor, sotia si doi copii din Codlea, depistati pozitivi cu noul coronavirus

La Codleanumarul de persoane infectate cu coronavirus creste rapid, dupa ce personalul Substatiei de Ambulanta a fost confirmat pozitiv. Astfel, un pastor, sotia si doi copii au fost internati la spital.

Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate COVID pozitiv

Activitatea sectiilor de obstetrica-ginecologie si neonatologie ale Clinicii Dr. Dumitru Popescu maternitatea Odobescu) a Spitalului Municipal Timisoara va fi restransa, fiind asigurate doar urgentele, dupa ce 25 de persoane - cadre medicale, lehuze si o gravida - au fost confirmate cu COVID-19, potrivit informatiilor furnizate, duminica, de Directia de Sanatate Publica DSP) Timis.

Guvernul din Malaezia isi cere scuze dupa ce le-a sfatuit pe femei sa nu-si cicaleasca sotii in perioada de izolare

Guvernul malaezian si-a cerut scuze dupa ce Ministerul Familiei, Femeilor si Dezvoltarii comunitatii din tara asiatica KPWKM) a lansat o serie de recomandari misogine pentru starea de izolare. Femeilor li s-a cerut inclusiv sa evite sa-si cicaleasca.

Medicul unei echipe cunoscute din Franta s-a sinucis, dupa ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Doctorul echipei Stade de Reims, din Ligue 1, Bernard Gonzalez, s-a sinucis duminica, la varsta de 60 ani. Medicul s-ar fi aflat in carantina la domiciliu alaturi de sotia lui, amandoi fiind diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus.

Moastele Cuvioasei Parascheva au iesit din Iasi pentru prima data dupa 73 de ani

Procesiune atipica, cu moastele Cuvioasei Parascheva, a avut loc duminica, in judetul Neamt. Este a treia oara in istorie cand Sfintele Moaste au iesit din Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )