Libnet.ro
UNICEF

17:30

Doi copii din Grenoble au fost salvati miraculos de la un incendiu dupa ce au sarit in gol de la etajul trei (VIDEO)

B1 B1,
Doi copii din Grenoble au fost salvati miraculos de la un incendiu dupa ce au sarit in gol de la etajul trei (VIDEO)

Doi copii din Grenoble au fost salvati in ultimul moment de la un incendiu izbucnit in apartamentul in care se aflau, situat la etajul al treilea. Scena greu de crezut a fost filmata de un localnic si difuzata de. continuă pe B1

Despagubiri record pentru o romanca, vaduva cu doi copii, in Spania. Sotul ei a fost impuscat in cap

Poate va mai aduceti aminte de Valerica, barbatul impuscat de doua ori in cap, in Spania, chiar de Anul Nou. El Paletas, asasinul romanului, va trebui sa ii plateasca sotiei, ramasa vaduva si cu doi copii in grija, sute de mii de euro. Ce a facut familia victimei dupa teribila crima ce a avut loc .

Proiect umanitar: 100 copii din medii defavorizate vor vedea pentru prima data marea

O noua actiune caritabila a fost initiata de tanarul voluntar, Mihai Caldararu. Nu mai putin de 100 de copii din medii defavorizate, care nu au vazut niciodata marea vor merge intr-o tabara din.

inca doi deputati din R. Moldova, infectati cu COVID-19

Deputatul PAS Dumitru Alaiba a anuntat luni, 20 iulie, ca membrii fractiunii parlamentare a Partidului Sor Vladimir Vitiuc si Igor Himici au fost infectati cu COVID-19. Alaiba a facut acest anunt in contextul deciziei Biroului Permanent al Parlamentului de a convoca astazi sedinta in plen, pentru a dezbate motiunea de cenzura impotriva Guvernului, in pofida faptului ca exista doi deputati contaminati cu noul coronavirus.

Washingtonul ofera 2 mil de dolari pentru capturarea de doi hackeri din Ucraina

Statele Unite au anuntat miercuri ca va oferi doua milioane de dolari recompensa pentru orice informatie care duce la arestarea a doi ucraineni acuzati ca au vandut informatii confidentiale dupa ce au piratat Securities and Exchange Commission SEC), gardianull bursei americane, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )