Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi jurnalisti rusi, retinuti in estul Ucrainei, acuzati ca transportau armament

România Liberă România Liberă,
Doi jurnalisti rusi, retinuti in estul Ucrainei, acuzati ca transportau armament

Doi jurnalisti rusi, retinuti in estul Ucrainei, sunt acuzati de Washington ca transportau armament in masinile lor. continuă pe România Liberă

Doi jurnalisti rusi, retinuti in estul Ucrainei, sunt acuzati de Washington ca transportau armament

Doi jurnalisti ai site-ului rus Life News au fost arestati de militari ucraineni in apropierea orasului Kramatorsk, provocand furia Moscovei, care cere eliberarea imediata a reporterilor. Site-ului rus Life News.

Cum au fost prinsi doi jurnalisti rusi, de americani. Au fost retinuti pe loc

Diplomatia americana a pus la indoiala, marti, statutul a doi jurnalisti rusi, retinuti in estul Ucrainei, acuzandu-i ca transportau armament in vehiculele lor. Mai multi jurnalisti au denuntat.

Jurnalisti arestati si interogati de FSB in estul Ucrainei

Mai mul and ti jurnali and sti s-au plans ieri ca ar fi fost re and tinu and ti in Peninsula Crimeea, sambata si duminica, de politia rusa si de membri ai unor grupari paramilitare, in timp ce autoritatile de la Moscova le-au acuzat pe cele de la Kiev ca ar and tine in captivitate doi reporteri ru and si in estul Ucrainei, informeaza AFP.

Cetateanul ungar luat ostatic in estul Ucrainei a fost eliberat

Cetateanul ungar care fusese rapit in estul Ucrainei a fost eliberat, anunta Departamentul ungar pentru combaterea terorismului TEK). Barbatul, angajat al unei firme ucrainene, a fost eliberat miercuri de.

Cetatean ungur, luat ostatic, in estul Ucrainei

Un cetatean ungur a fost luat ostatic de o grupare armata neidentificata, in estul Ucrainei, a anuntat TEK, o forta de lupta impotriva terorismului, relateaza MTI, conform Mediafax.

ONU: Criza din estul Ucrainei risca sa genereze un exod masiv de refugiati

ONU avertizeaza ca criza din estul Ucrainei risca sa genereze un exod masiv de refugiati, in contextul in care provincia Donetk, afectata de un conflict separatist, este in pragul colapsului.

VIDEO Doi ziaristi rusi, prinsi in Ucraina cu un sistem portabil de rachete in masina

Jurnalisti de la site-ul rusesc LifeNews au fost retinuti, zilele trecute, de Serviciul de Securitate al Ucrainei, in regiunea Donetk, pentru ca transportau in portbagaj un sistem portabil de rachete de aparare antiaeriana, sustine secretarul adjunct al Centrului National de Securitate si Aparare al Ucrainei, Victoria Siumar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )