Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi romani, acuzati ca au incercat sa vanda arme rebelilor columbieni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doi romani, acuzati ca au incercat sa vanda arme rebelilor columbieni

ACTUALIZARE 16:40 Unul dintre romanii retinuti este un fost asociat al lui Viorel Hrebenciuc si al lui Dan Matei-Agathon Unul dintre cei doi romani arestati de autoritatile americane in colaborare cu DIICOT, Cristian Vintila, a facut parte alaturi de Viorel Hrebenciuc din consiliul de administratie al unei firme din Bacau, la care mai era actionar Dan Matei-Agathon, fost ministru al Turismului in guvernul condus de Adrian Nastase. continuă pe Ziarul Bursa

Trei europeni, printre care doi romani, acuzati in SUA ca au incercat sa vanda arme rebelilor columbieni

Trei barbati, dintre care doi sunt romani, au fost arestati in Europa in aceasta saptamana si sunt acuzati in SUA ca au conspirat sa vanda arme care urmau sa fie folosite impotriva americanilor in Columbia, au anuntat miercuri procurorii federali din New York. Nu se stie daca vreunul dintre ei are avocati americani sau cand ar putea fi extradati in Statele Unite.

Doi romani, acuzati in SUA ca au incercat sa vanda arme rebelilor columbieni

Trei barbati, printre care doi romani, au fost arestati in Europa in aceasta saptamana fiind acuzati in Statele Unite ca au conspirat sa vanda arme pentru a fi utilizate impotriva americanilor in Columbia, au anuntat procurori federali din New York miercuri, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )