Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doi tineri au fost raniti grav intr-un accident petrecut in intersectia soselei Hunedoara - Calan cu DN 66

Adevărul Adevărul,
Doi tineri au fost raniti grav intr-un accident petrecut in intersectia soselei Hunedoara - Calan cu DN 66

Un tanar de 24 de ani si o femeie de aceeasi varsta au fost raniti grav in urma unui accident rutier petrecut pe DN 66, in intersectia cu drumul judetean Hunedoara Calan. continuă pe Adevărul

Timis: Cinci tineri au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp

Cinci tineri cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani au fost raniti in urma unui accident petrecut in noaptea de sambata, in judetul Timis, dupa ce autovehiculul condus de unul dintre acestia a intrat.

Doi tineri au fondat o afacere prin care ii fac pe angajati fericiti si scapa companiile de taxe

Stelian Bogza foto dreapta) si Adrian Sarbu foto stanga) , doi tineri cu experienta de peste zece ani in multinationale, au lansat la finalul anului trecut Benefit Systems, o companie care detine platforma de tip magazine online.

Trei persoane, printre care si un copil, au murit intr-un accident pe DN 1, la Posada

Un grav accident de circulatie s-a produs sambata seara pe DN 1, Ploiesti - Brasov, in dreptul localitatii Posada. Trei persoane, printre care si un copil, au murit.

Arad: Doi barbati au fost raniti, dupa ce un autocar a lovit masina in care se aflau

Doi barbati au fost raniti, luni, dupa ce un autocar cu pasageri a lovit un autoturism, in timpul unii depasiri neregulamentare, pe DN 7, in zona localitatii aradene Baratca, transmite Mediafax. Purtatorul.

Doi tineri romani au obtinut medalia de argint cu un robot in Viena. Povestea lui Overclocker 2.0, un robot plimbat 900 km prin posta pentru a prinde viteza

Robert-Valeriu Cotofana 23 ani) si Andrei Kovari 18 ani) au inventat un robot de viteza si performanta, Overclocker 2. 0, cu care au obtinut locul doi la RobotChallenge Vienna, unul dintre cele mai importante concursuri de profil din lume, unde au.

Cinci persoane ranite intr-un accident in care au fost implicate trei masini, pe DN 1

Cinci persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 1, la Posada, si in care au fost implicate trei autoturisme.

Tanar din comuna Bobicesti, mort intr-un accident rutier in Italia

Familia unui tanar din comuna Bobicesti, judetul Olt, nu a putut sa celebreze ca toata lumea ziua de Florii de duminica 13 aprilie, deoarece a fost nevoita sa organizeze o ceremonie funerara. Familia Gogorici a trebuit sa-si inmormanteze fiul de 25 de ani, decedat saptamana trecuta in urma unui accident de circulatie in Italia, tara unde tanarul cu pricina se afla la munca.

Prahova: Cinci persoane, ranite intr-un accident rutier pe DN 1

Cinci persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 1, la Posada, si in care au fost implicate trei autoturisme, transmite Mediafax. Primele cercetari ale politistilor.

Prahova: Cinci persoane, ranite intr-un accident rutier, pe DN 1

Cinci persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 1, la Posada, si in care au fost implicate trei autoturisme, transmite Mediafax. Primele cercetari ale politistilor.

Sinaia: Un copil de 10 ani si parintii sai au murit intr-un accident rutier

Un accident cumplit a avut loc sambata seara, pe DN1. Un copil de zece ani si parintii sai au murit, dupa ce doua masini s-au ciocnit in zona statiunii Sinaia. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )